“O Γιούχτας να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία”

Ο πρόεδρος του Γιούχτα Νίκος Μπουνάκης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των χορηγών, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νέα χρονιά θέτοντας τους στόχους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μπουνάκης

Για το μέχρι τώρα ξεκίνημα του Γιούχτα: “Συμμετέχουμε σε έναν δύσκολο όμιλο όπου υπάρχουν βαριές φανέλες. Εμείς δουλέψαμε αρκετά μετά την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, δουλέψαμε σκληρά κάνοντας τις απαραίτητες μεταγραφές δημιουργώντας τις ανάλογες υποδομές”.

Για την φετινή σεζόν: “Όλοι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια όπως και οι χορηγοί που προβάλλονται μέσα από τις δραστηριότητες της ομάδας κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια και αυτό δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει μεγάλη οργάνωση. Χρειάζεται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, πρόκειται για μια συλλογική δουλειά και όλοι στον Γιούχτα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια”.

Για τους στόχους του Γιούχτα: “Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και η σταθεροποίηση της μέσα στα επόμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην Γ’ Εθνική. Έχουμε δημιουργήσει τον Γιούχτα 2010 που ήδη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ και αυτό που θέλω να πω είναι ότι επιθυμούμε ώστε η μεγάλη ομάδα να αποτελέσει το πρότυπο για τη νεολαία της εποχής”.

Για τις υποδομές που έχει ο Γιούχτας: “Μας ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να κινητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία ώστε να ακολουθεί την ομάδα εντός και εκτός έδρας. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει το ποδόσφαιρο με δυσάρεστα γεγονότα βίας. Στις Αρχάνες έχουμε καταφέρει την δημιουργία ενός κλίματος που έχει φέρει στο γήπεδο τις οικογένειες και τα παιδιά. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι υποδομές, όσο καλή διάθεση και να υπάρχει, καμία ομάδα δεν μπορεί να επιβιώσει. Δεν είναι μόνο το κεντρικό γήπεδο αλλά και τα βοηθητικά όπου φιλοξενούνται οι ακαδημίες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook