Στεφανίδης: «Μου αρέσει η πίεση»

Ο προπονητής της Επισκοπής,  Μάρκος Στεφανίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στον Κορυδαλλό, για το πως ήρθε στην ομάδα, τον κόσμο της αλλά  και τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής. 

Η Επισκοπή “απέδρασε” από τον Κορυδαλλό επικρατώντας με 0-1 της Προοδευτικής και “ρεφάροντας” την ήττα από τον ΟΦΙ στην πρεμιέρα.

Ο προπονητής της Επισκοπής,  Μάρκος Στεφανίδηςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στον Κορυδαλλό, για το πως ήρθε στην ομάδα, τον κόσμο της αλλά  και τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάρκος Στεφανίδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη της Επισκοπής επί της Προοδευτκής (0-1)

«Όντως “αποδράσαμε” από τον Κορυδαλλό αλλά δεν κλέψαμε το ματς. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη. Παίζαμε σε μία “καυτή” έδρα απέναντι σε μία ομάδα που αντιμετώπιζε τον αγώνα ως “ζωής ή θανάτου”. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο με πολλά οφέλη. Τι θέλαμε μετά  την ήττα από τον ΟΦΙ. Η διαιτησία ήταν εχθρική και έπαιζε οχι απλώς έδρα αλλά δύο φορές έδρα!Στα 10 σφυρίγματα τα 9 ήταν υπέρ των γηπεδούχων. Λειτουργήσαμε σωστά και κερδίσαμε και την διαιτησία. “Ρεφάραμε” και την ήττα του πρώτου αγώνα”.

Για το πως ήρθε στην Επισκοπή

“Δέχθηκα μία τηλεφωνική κρούση από τον Πρόεδρο, κ Νικολιδάκη. Συζητήσαμε αλλά ήμουν διστακτικός γιατί δεν είχα δουλέψει την ομάδα από την αρχή. Τελικά είπα το “ναι”και ήρθα σε μία ομάδα που βγάζει υγεία. Το κλίμα είναι οικογενειακό”.

Για την επιστροφή του στην Κρήτη

“Την Κρήτη την αγαπάω. Το πέρασμα μου από τα Χανιά ήταν διαφορετικό. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση τότε”.

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και τις δηλώσεις του Γιώργου Λυρώνη

“Σε κάθε ομάδα υπάρχει  πίεση και άγχος. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο προκάτοχός μου και δεν σχολιάζω συναδέρφους. Η ομάδα έχει βλέψεις. Αν δεν είχε δεν θα ερχόμουν. Μου αρέσει η πίεση”.

Για τις πολλές αλλαγές στους πάγκους των ομάδων της Γ Εθνικής

“Είμαστε στην 2η αγωνιστική και έχουν αλλάξει 4 προπονητές. Είναι ένα μεγάλο θέμα. Θα πρέπει όπως βελτιώνονται όλοι να βελτιωθούν και οι παράγοντες. Χρειάζεται υπομονή και να έχουμε στο μυαλό μας οτι ο προπονητής δεν είναι μία μηχανή που πατάς ένα κουμπί και βγάζει μόνο νίκες”.

Για το ρεπό της ομάδας

“Θα μας κάνει καλό. Θα έχω και γω περισσότερο χρόνο για να δουλέψω. Θα κάνω ακόμα κάποιες τακτικές παρεμβάσεις. Θα γίνουν ταχύρρυθμα μαθήματα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου της προετοιμασίας. Θα  δώσουμε ένα φιλικό, έχουμε και Κύπελλο και ίσως πάρουμε και κάποιον παίκτη”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής και τους ΠΟΑ – Γιούχτα

“Είναι παραδοσιακά ένας δύσκολος Ομιλος. Πάντα οι Κρητικές ομάδες είναι δυνατές και καλά δομημένες. Ο Γιούχτας είναι μία νεοφώτιστη ομάδα που διψάει για διάκριση. Βέβαια η διάρκεια μετράει. Είναι θετικό οτι έχει ξεκινήσει με το “2 στα 2″. Ο ΠΟΑ είναι μία έμπειρη ομάδα. Δεν έχω πάντως ακριβή εικόνα για τις ομάδες, σε λίγο καιρό θα έχω μία πιο ξεκάθαρη εικόνα”.

Για τον κόσμο της Επισκοπής

“Ο κόσμος είναι το νούμερο 1. Εμείς δίνουμε μία θεατρική παράσταση και πρέπει να έχουμε κόσμο στο γήπεδο που να έρχεται και να περνάει καλά. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και εμείς θέλουμε να χαίρεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook