Οι δηλώσεις με το 0-0 στις Μουρνιές

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών: 

Αστέριος Θέμελης (Παλαιόχωρα): 

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα την προηγούμενη αγωνιστική. Εχω να κάνω με παιδιά 18-19 χρονών και αυτό που έκαναν τα παιδιά με το να ξεπεράσουν όλα αυτά που έγιναν είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα άριστα και θεωρώ ότι η εικόνα και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Εμείς έχουμε ένα γήπεδο χόρτου, σε αυτό το ματς παίξαμε σε πλαστικό με μία ομάδα που είχε ρεπό και ήταν πιο ξεκούραστη από εμάς. Από την άλλη στόχος ήταν η νικη, κάναμε τα πάντα για να την πάρουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και στην πιο κραυγαλέα του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα. Από ‘κει και πέρα επειδή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι ένας μαραθώνιος και ό,τι παίρνουμε εκτός είναι καλό. Ευελπιστούμε να φτάσουμε τους τέσσερις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι».

Θανάσης Κολιτσδάκης (AEEK ΣΥΝΚΑ): 

«Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας παίξει στην αντεπίθεση, είχε μία φάση. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τι να περιμένουμε, δεν μας βγήκανε όλα αυτά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε ηρεμία και συγκέντρωση για να βγάλουμε φάσεις. Στο τέλος πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις. Τελικά είναι δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι, στο πάθος και τη δύναμη, έδειξαν ότι θέλουμε να κερδίσουμε.

Η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα όπου τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Για να βάλει γκολ μία ομάδα πρέπει να δημιουργήσει φάσεις, εμείς δεν δημιουργήσαμε, εκτός από μία, δύο, θέλουμε περισσότερες ευκαιρίες και να έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook