«Τσουνάμι» παραιτήσεων προπονητών στην Γ Εθνική

Τρεις προπονητές παραιτήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στον 5ο Ομιλο,

Ιωνικός, Προοδευτική και Κερατσίνι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ενώ βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική στον 5ο Ομιλο της Γ ΕΘνικής.

Την αρχή έκανε ο Κώστας Ανυφαντάκης πριν το ματς του Ιωνικού στις Αρχάνες με τον Γιούχτα (2-0):

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ.Ανυφαντάκη, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Γιούχτα αποφάσισε μέσω ενημερωτικής ιστοσελίδας να ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει μετά την αναμέτρηση.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ θεωρώντας αντιδεοντολογική, χωρίς την πρέπουσα δόση ηθικής και εσφαλμένη χρονικά την συγκεκριμένη κίνηση θα πορευτεί στο σημερινό παιχνίδι με τον βοηθό προπονητή στον πάγκο του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι περαιτέρω εξελίξεις μετά το πέρας του ματς με τον Γιούχτα. Μόνον οι παρόντες θα δώσουν τη μάχη τους τιμώντας αυτή τη φανέλα! Στόχος ξεκάθαρος: το τρίποντο».

Στην συνέχεια  αποχώρησε ο Θοδωρής Γκάτζιος μετά την ήττα με 0-1 από την Επισκοπή: 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ληξη του αγώνα ο Προπονητής της ομάδας μας Θ. Γκάτζιος έθεσε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. Τον ευχαριστούμε για οτι πρόσφερε στην ομάδα αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ήδη γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για την εύρεση νέου Προπονητή».

Και το… κακό τρίτωσε με τον Δημήτρη Αρναούτη στο Κερατσίνι παρά την νίκη με 1-0 επί της Νεάπολης: 

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Θέλω όμως να πω και κάτι άλλο. Μίλησα με τους παίκτες μου σήμερα  και τους ανακοίνωσα την παραίτηση μου που έχω θέσει στην διοίκηση από την Πέμπτη.  Ο πρώτος λόγος είναι  ότι  ο Καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν υλοποιήθηκε κι ο δεύτερος ότι  ήρθε στην ομάδα η οικογένεια  Τσιριγώτη  που στήριξε την ομάδα υλικά  και χρηματικά και δεν βρήκε την ανταπόκριση  που έπρεπε   από τη διοίκηση του συλλόγου.

Η απόφαση μου είναι ειλημμένη διότι το θέμα είναι ηθικό. Εγώ με την οικογένεια Τσιριγώτη ήρθα και με την οικογένεια Τσιριγώτη θα φύγω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook