“Καθάρισε” στο πρώτο ημίχρονο ο Γιούχτας!

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική στην έδρα του ο Γιούχτας, καθώς επικράτησε του Ιωνικού με 2-0 για την δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιούχτας με την βοήθεια του κόσμου και της έδρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 13ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον κοντινό πλασέ του Σταθόγλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουσίδη.

Το… συγκρότημα του Μηνά Πίτσου, πήρε ψυχολογία και συνέχισε να πιέζει τον Ιωνικό για το δεύτερο γκολ και το κατάφερε στο 34ο λεπτό όταν ο Ηλιόπουλος πέρασε εντυπωσιακή μπαλιά στον Κουσίδη με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά και να γράφει το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιούχτας μπήκε με σκοπό να παγώσει το ρυθμό και να κρατήσει το υπέρ του 2-0 πράγμα που το πέτυχε, καθώς δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και οι δύο εστίες με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με τους “πράσινους” να συνεχίζουν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα.

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κουσίδης, Ηλιόπουλος.

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημουλιός, Παντελίδης, Μαντζόρος, Δημακάκος, Καλλέργης, Γκοτσουλιάς, Κουρουκίδης, Θέος, Σαμιός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook