Κινούνται στους ρυθμούς του Χανιώτικου ντέρμπι

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο ματς.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Τρίτη για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (07/10) απέναντι στην Παλαιόχωρα. Πρόκειται σίγουρα για ένα ιδιαίτερο ματς, λόγω του τοπικού του χαρακτήρα.

Ο έμπειρος προπονητής, μάλιστα, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού ακόμη και ο Παληγεώργος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ρεπό περιελάμβανε και για τους ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας το πρόγραμμα της Τρίτης και η προετοιμασία για το ντέρμπι θα ξεκινήσει σήμερα. 

Μάλιστα, υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, παρουσία του προπονητή, Αστέριου Θέμελη, ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται στην Αθήνα για να ανανεώσει την ταυτότητα του μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αρη Καραμπέτσιο.

Από κει και πέρα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Παλιάτσιος και είναι αρκετά πιθανό να απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής στις Μουρνιές, όπως επίσης εκτός θα μείνει και ο Πάγκαλος λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook