Πατηνιώτης: «Κάθε ματς είναι Τελικός»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Θανάσης Πατηνιώτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του Ατσαλένιου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τον 5ο Ομιλο, τον αγώνα με τον ΟΦΙ αλλά και την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ. 

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΠΟΑ στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) καθώς επικράτησε με 0-1 της Παλαιόχωρας στα Χανιά.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ατσαλένιου, Θανάσης Πατηνιώτηςμίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την νικηφόρα πρεμιέρα του ΠΟΑ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τον 5ο Ομιλο, τον αγώνα με τον ΟΦΙ αλλά και την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Πατηνιώτης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη του ΠΟΑ επί της Παλαιόχωρας (0-1)

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει τις δυσκολίες της. Εμείς ξεκινήσαμε με ένα εκτός έδρας Κρητικό ντέρμπι. Βγάλαμε στο γήπεδο όσα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Μας αδικεί το σκορ όμως οι τρεις βαθμοί μετράνε. Το θετικό είναι οτι μπήκαμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας”.

Για τις φωνές για την διαιτησία της Χανιώτικης ομάδας

“Δεν είναι η δουλειά μου να ασχολούμαι με την διαιτησία και γενικά δεν το κάνει η ομάδα μου. Δική μου γνώμη πάντως είναι οτι δεν ήταν πέναλτι αυτά που ζήτησαν οι γηπεδούχοι”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Είναι ίσως ο πιο ποιοτικός. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Και οι Κρητικές ομάδες είναι πολύ καλές. Το γεγονός οτι πέφτουν πολλές ομάδες το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Κάθε ματς είναι Τελικός”.

Για τον στόχο του ΠΟΑ

“Εμείς θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά  και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Το καλό είναι να βάζεις στο τσεπάκι σου τους βαθμούς της νίκης. Η αλήθεια είναι οτι είμαστε μία νέα ομάδα και αυτό φάνηκε και στα φιλικά καθώς θέλαμε χρόνο να δέσουμε. Φυσικά τα επίσημα μετράνε και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε “καλά αποδυτήρια” και ιδανικό κλίμα”.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΙ

“Είναι ένα δεύτερο σερί Κρητικό εκτός έδρας ματς για μας. Ο ΟΦΙ έχει δυναμώσει πάρα πολύ και προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής. Κοιτάμε το ματς με σοβαρότητα και θα διαβάσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε παίξει φιλικά μαζί αλλά είναι ένα εντελώς αντίθετο ματς. Ο αγώνας θα γίνει στην Νεάπολη και όχι στο “Βουζουνεράκειο” αλλά δεν παύει να είναι ένα εκτός έδρας ματς για μας”.

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του Πρωταθλήματος

“Ετσι γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Γενικά οι καθυστερήσεις και οι συχνές διακοπές δεν κάνουν καλό στις ομάδες και στους παίκτες”.

Για την νέα Διοίκηση του ΠΟΑ

“Είναι νέοι άνθρωποι που κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε ένα υγιές σωματείο και το θετικό είναι οτι θα γίνουν σημαντικά έργα στο γήπεδό μας”.

Για το ρόστερ του ΠΟΑ

“Η ομάδα ανανεώθηκε. Έφυγαν καλοί και έμπειροι παίκτες αλλά ήρθαν εξίσου καλοί. Είμαστε μία καλή ομάδα και πάντα ο ΠΟΑ θα βγάζει παίκτες”.

Για τον ίδιο

“Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΟΑ. Με κράτησαν και φέτος και αυτό σημαίνει οτι με πιστεύουν. Μου φέρονται όμορφα και τους ευχαριστώ όλους”.

Για τον ΟΦΗ

“Η πρώην ομάδα μου δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Αυτό με λυπεί. Θα πρέπει να πάρει μία νίκη για να αλλάξει το κλίμα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στην ομάδα.Δεν αξίζει να είναι χαμηλά”.

Για  τον κόσμο του ΠΟΑ

“Τον θέλουμε δίπλα μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας Μας βοηθάει πολύ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook