Σκύβαλος: “Είχαμε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ παραχώρησε ο προπονητής των “πρασίνων” Μανώλης Σκύβαλος με αφορμή τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός τεχνικός αρχικά ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας λέγοντας: “Κατ αρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους! Και ειδικά στους πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές, να ευχηθώ ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς”.

Στη συνέχεια στάθηκε στην καθολική υπεροχή της ομάδας του στο πρώτο μέρος αναφέροντας: “Η ομάδα μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με την Παλαιόχωρα σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την καθολική υπεροχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε μια πολλή καλή κυκλοφορία της μπάλας, υπήρχε πάθος και δύναμη στις μονομαχίες και αν είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική μας προσπάθεια ίσως να είχαμε καταφέρει να πετύχουμε το λιγότερο δύο γκολ”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε η Παλαιόχωρα στο δεύτερο μέρος υπογραμμίζοντας: “Στο δεύτερο ημίχρονο η Παλαιόχωρα πίεσε περισσότερο κάτι το οποίο και περιμέναμε. Αλλά η αμυντική μας λειτουργία εκτέλεσε σε υψηλό ποσοστό τις οδηγίες που είχαμε δώσει στην ανάπαυλα του αγώνα”.

Ήρθε ένα γκολ από τον Καρλίτο το οποίο όπως είπα και πριν το δικαιούμασταν, είχαμε ακόμα και άλλες ευκαιρίες με κλασικές αυτές του Φραγκιαδακη, του Καρβελά και του Καρλίτο, δεν τα καταφέραμε να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ με αποτέλεσμα μέσα από την πίεση της Παλαιόχωρας να υπάρξουν στιγμές που η ομάδα κινδύνεψε να πληρώσει αυτή την αστοχία της

Ακόμα μίλησε για την αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας πως: ” Ήρθε ένα γκολ από τον Καρλίτο το οποίο όπως είπα και πριν το δικαιούμασταν, είχαμε ακόμα και άλλες ευκαιρίες με κλασικές αυτές του Φραγκιαδακη, του Καρβελά και του Καρλίτο, δεν τα καταφέραμε να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ με αποτέλεσμα μέσα από την πίεση της Παλαιόχωρας να υπάρξουν στιγμές που η ομάδα κινδύνεψε να πληρώσει αυτή την αστοχία της. Είναι το μόνο που με προβλημάτισε από το παιχνίδι αυτό, είμαι όμως ικανοποιημένος από τους παίχτες μου, ξεκινήσαμε θετικά που για εμάς σαν νέα ομάδα ήταν σημαντικό”.

Τέλος ευχαρίστησε την Παλαιόχωρα για την φιλοξενία: “Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Παλαιόχωρας για την φιλοξενία που μας πρόσφεραν και να τους ευχηθώ καλή πορεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook