Έδειξε χαρακτήρα στην επιστροφή του ο Γιούχτας!

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Ο Γιούχτας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο “διπλό” κόντρα στην Νεάπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Νεάπολη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Περράκη, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μηνά Πίτσου, γύρισαν τον διακόπτη και στο 50ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τριανταφύλλου να ανοίγει λογαριασμό και σε αυτό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του Ηλιόπουλου να βγει μπροστά για την ομάδα του και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τον Γιούχτα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους “πράσινους” να γυρίζουν πανηγυρικά στην Γ’ Εθνική.

ΝΕΑΠΟΛΗ: Μάρκοβιτς, Ζαντάλης, Βενιζέλος, Κωστάκης, Ταβλαδωράκης, Κοκολάκης, Νοκάι, Κέβιν, Περάκης, Χριστάκης, Βολονάκης.

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Τζανής, Σταθόγλου, Μαυρομάτης, Τσάτσος, Τριανταφύλλου, Ανωγειανάκης, Ηλιόπουλος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook