Πάγκαλος: «Η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο»

Μίλησε για την επιστροφή του στα Χανιά και για την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλαιόχωρα.

Για την επιστροφή του στα Χανιά και για την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Παλαιόχωρας, καθώς και για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΟΑ μιλά στο athlitiko ο Ντίνος Πάγκαλος.

Ο έμπειρος Χανιώτης επιθετικός τοποθετείται για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από την Κύπρο όπου αγωνιζόταν, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος.

«Η επιστροφή μου στα Χανιά έγινε για προσωπικούς λόγους. Οι άνθρωποι της Παλαιόχωρας με πλησίασαν και με αυτά που μου είπαν κατάλαβα πολλά πράγματα και μ’ έκαναν να δεχτώ την πρόταση χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Στόχος μου είναι να μπορέσω να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πάγκαλος.

Οσον αφορά το Κυριακάτικο, πρώτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΟΑ, τονίζει:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί συν τοις άλλοις είναι και η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα και οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ν’ αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ατσαλένιου και να κάνουμε την  πρώτη μας νίκη για να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο και υπάρχουν 3-4 έμπειροι παίκτες. Νομίζω ότι οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook