Ξεκίνησαν με “διπλά” ΠΟΑ Γιούχτας και ΟΦΙ!

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι ομάδες του Ηρακλείου παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα με τη νίκη κατάφερε να φύγει από την έδρα της Νεάπολης ο Γιούχτας, παρότι βρισκόταν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ. Οι Τρινταφύλλου και Ηλιόπουλος με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να δώσουν τη νίκη στον Γιούχτα σε αυτή τη σπουδαία επιστροφή του στην Γ’ Εθνική. Για την Νεάπολη σκόρερ ήταν ο Περράκης.

Παράλληλα με το… δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα και ο ΠΟΑ που πέρασε δύσκολα από την Παλαιόχωρα κόντρα στην τοπική ομάδα χάρις το τέρμα του Καρλίτο.

Στο άλλο Κρητικό ντέρμπι η Επισκοπή γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΙ με 1-0 με το γκολ του Παπαδόπουλου να κρίνει την αναμέτρηση, μάλιστα οι “ασπρόμαυροι” είχαν και δοκάρια με τον Τοπούζη.

Στο ντέρμπι της Αθήνας, ο Εθνικός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Προοδευτική με 3-1, ενώ ισοπαλία έληξε το παιχνίδι ανάμεσα  στον Ατρόμητο Πειραιά και το Κερατσίνι με 1-;.

Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι του Ιωνικού  με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αναβλήθηκε, ενώ ρεπό είχε ο Αμπελακιακός.

5ος όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – ΑΠΟ Κερατσίνι 1-1
ΑΕ Νεάπολης – Γιούχτας 1-2
Εθνικός Πειραιά – Προοδευτική 3-1
Ιωνικός – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΟ Επισκοπής – ΟΦ Ιεράπετρα 0-1
ΑΟ Παλαιόχωρας – Ατσαλένιος 0-1

Ρεπό: Αμπελακιακός

Αναλυτικά η εξέλιξη των αγώνων στο live center του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook