Λυρώνης: «Ήταν ένα όνειρο που τέλειωσε»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Επισκοπής από την προσπάθεια, το πάθος και την αγωνιστικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα (0-1).

Ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να κοιτάει στα μάτια τους “Φαίακες”, αν και τους χωρίζει μία κατηγορία και στάθηκε στο γρήγορο γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Κέρκυρα, αλλά και στην έλλειψη τύχης που θα βοηθούσε να έρθει τουλάχιστον η ισοφάριση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λυρώνη:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή που έχει στόχο το πρωτάθλημα, που έχει ποιότητα και εμπειρία κι έναν πάρα πολύ καλό προπονητή με εμπειρία από τη Football League. Άρα, εξ αρχής, ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Θέλαμε από την αρχή να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που είχαμε για αυτό το ματς.

Πρέπει να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Είχαμε τον έλεγχο του παιγνιδιού όμως, αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ. Αυτά έχουν αυτές οι ομάδες. Το παραμικρό λάθος που κάνεις, το πληρώνεις. Κι όμως, σ’ όλο το ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί, πειθαρχημένοι αλλά δυστυχώς, δεν είχαμε τύχη.

Ξέραμε ότι θα πάει στη δύναμη, στις προσωπικές μονομαχίες. Όποιος έκανε το λάθος θα έπαιρνε ο άλλος το προβάδισμα.

Κρατάμε το πάθος τη δύναμη. Ήταν ενδεικτικό ότι με τη λήξη του αγώνα, όλα τα παιδιά έπεσαν κάτω δείχνοντας πόσο στεναχωρημένα είναι. Ήταν ένα όνειρο που τέλειωσε.

Τώρα θα προσανατολιστούμε στο πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί φτάσαμε πολύ κοντά σ’ έναν στόχο που τον θέλαμε πάρα πολύ να πάμε δηλαδή στους ομίλους. Το είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο, με τα παιδιά και ήμασταν πολύ ζεστοί γι’ αυτή την πρόκληση. 

Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τη σημερινή νίκη και εύχομαι να ανέβει και κατηγορία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook