Δεν άρεσε στον Αστέριο Θέμελη η εικόνα της ομάδας του

Στα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα με τον Γιούχτα (2-1).

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας, μετά την ήττα με 2-1 από τον Γιούχτα, τόνισε πως μετά το 60′ η ομάδα του άρχισε να αποδίδει, ενώ πρόσθεσε πως χρειάζονται δουλειά, ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του Α. Θέμελη:

«Θεωρώ ότι κάναμε τα χειρότερα 60 μας λεπτά έως τώρα σε φιλικό παιχνίδι, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, που σ’ αυτό το διάστημα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Με προβλημάτισε πολύ η εικόνα η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Μετά το 60’ αρχίσαμε και βρίσκαμε πατήματα στο γήπεδο, είχαμε τρεξίματα και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ.

Είπα, βέβαια, και στους παίκτες μου ότι δε φτάνει να δείχνουμε πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων. Όταν βρεθήκαμε 2-0 πίσω στο σκορ, για να ξυπνήσεις, πρέπει τουλάχιστον να πάρεις μια ισοπαλία.

Θέλουμε πολλή δουλειά. Ευτυχώς αυτή η εικόνα βγήκε σχεδόν 2 βδομάδες πριν το επίσημο ματς με τον Ατσαλένιο. Θα δουλέψουμε. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Πραγματικά με στεναχώρησε αυτό που είδα.

Πιστεύω στεναχώρησε και τα παιδιά. Θα δουλέψουμε αυτές τις 2 εβδομάδες και στόχος μας είναι στο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε μπροστά στο γήπεδο μας για να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, είναι πρεμιέρα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και θεωρώ πως σε 2 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι».

Πηγή liganews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook