Τριανταφύλλου «Περίμενα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΟΑ»

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στον Athletic radio 104.2 αναφέροντας την μεταγραφή του στον Γιούχτα, τον ΠΟΑ αλλά και τον άθλο του Ηροδότου…

Ο Τάσος Τριανταφύλλου μίλησε αρχικά για την αποχώρηση του από την Νεάπολη και την μεταγραφή του στον Γιούχτα αναφέροντας: “Ξεκίνησα στον Ερμή, είχα έρθει κοντά σε συμφωνία όμως άλλοι παράγοντες δεν ευνόησαν ώστε να γίνει ο γάμος. Μετά κατέληξα στη Νεάπολη, τα βρήκαμε όλα όμως καθαρά για προσωπικούς λόγους ζήτησα να αποχωρήσω από μια ομάδα που δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Ο άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και θέλω να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία και ειδικά τον Αντώνη Φούσκη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και να του ζητήσω συγνώμη αν τον στενοχώρησα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η κινητοποίηση του Γιούχτα ήταν άμεση, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, πρώτα με ρώτησαν αν έχω δέσμευση με τη Νεάπολη και έτσι μπήκαμε στην διαδικασία να μιλήσουμε και να συνεργαστούμε. Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα ήταν ουσιαστικός και κοντά σε όσα ήθελα. Δεν αργήσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Γιούχτα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του ΠΟΑ λέγοντας: “Εγώ περίμενα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΟΑ. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για αυτό το κομμάτι. Πριν τρία χρόνια πήγα στον ΠΟΑ με αυτό το ενδεχόμενο, όμως επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, στην άκρη του μυαλού μου υπήρχε πάντα αυτή η εξέλιξη.

Ακόμα στάθηκε και για το κρητικό ποδόσφαιρο αναφέροντας: “Έχει ανέβει το επίπεδο των Κρητικών ομάδων. Δεν μπορώ να ξέρω για τις υπόλοιπες ομάδες, δεν γνωρίζουμε τον όμιλο που θα παίξουμε, όμως οι ομάδες της Κρήτης καθορίζουν και την κατηγορία.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην Μηνά Πίτσο και στον στόχο της ομάδας, αλλά και στον Ηρόδοτο υπογραμμίζοντας: Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιούχτας έχει επιστρέψει σοφότερος. Έχει επενδύσει στον προπονητή, έχει δουλέψει και πέρυσι, και έτσι πάνω σε εκείνον που έχει διάθεση και όρεξη για δουλειά εχει βασιστεί η ομάδα για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κινούνται οι ομάδες. ο Μηνάς Πίτσος γνωρίζει τα θέλω του Γιούχτα και το ανάποδο. Αυτό το πάντρεμα έχει ο Ηρόδοτος κατάφερε αυτόν τον άθλο που μαζεύτηκε μια παρέα και χρόνο με τον χρόνο κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα. Μακάρι να διδαχτούμε και εμείς από αυτά τα παιδιά. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Αν καταφέρουμε και έρθει κάτι παραπάνω σίγουρα δεν θα πούμε όχι.

Τέλος μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας στα μέσα της σεζόν αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής της Γ’ Εθνικής: Δεν γνωρίζω αν η διοίκηση όταν είμαστε καλά τον Γενάρη έχει την δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα. Σε αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να πας από την αρχή, αν και από τι μαθαίνουμε θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σώσεις την κατηγορία.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook