Ζαχαράκης: «Καλό κίνητρο η κατάκτηση του κυπέλλου»

Πανέτοιμος και αισιόδοξος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που κρίνει τον τίτλο είναι ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Βασίλης Ζαχαράκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο athleticradio.gr για την αυριανή μάχη με τον ΠΑΝΟΜ στον τελικό του Super Cup, δηλώνοντας πως η ομάδα του θα κατακτήσει το κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και για τους στόχους που θα έχουν οι “πράσινοι” τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον τελικό και όχι μόνο ο Βασίλης Ζαχαράκης: “Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε εξαιρετική ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε την πρώτη κούπα της σεζόν και θα την κερδίσουμε.

Να περιμένετε να δείτε εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τον Γιούχτα. Οι στόχοι της ομάδας για εμένα είναι υψηλοί, έχουν έρθει εξαιρετικοί και έμπειροι παίχτες στην ομάδα, αρχίζουμε να αφομοιώνουμε τα θέλω του προπονητή μας που κάνει εξαιρετική δουλειά στο τομέα της τακτικής και όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Είναι ένα πολύ καλό κίνητρο η κατάκτηση του κυπέλλου για την συνέχεια μας και την ψυχολογία μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook