Θέμελης: «Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν»

Στην ατυχία  στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Παλαιόχωρας μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό (3-1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Χανιώτικης ομάδας, Αστέριου Θέμελη στο athlitiko για το ματς Κυπέλλου της Παλαιόχωρας με τον Εθνικό, είναι οι εξής:

«Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Eίχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και τα παιδιά -πέρα από το πρώτο τέταρτο που o Eθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί- ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν λεπτό με το λεπτό να παίρνουν την κυριαρχία του παιχνιδιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουμε από μια στατική φάση και να είμαστε εμείς που χάσαμε θεωρώ την κλασική ευκαιρία του αγώνα να πάμε στο ημίχρονο με το προβάδισμα στο σκορ.

Και όταν λέω το ποδόσφαιρο είναι στιγμές… Μετά το 60′ και κάνοντας δύο αναγκαστικές αλλαγές, τους Παλιάτσιο και Κτιστόπουλο, ήρθε με αυτογκόλ το 2-1 εις βάρος της ομάδας μας.

Παρ’ όλα αυτά, είχαμε ακόμη 1-2 ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έδωσαν ό,τι είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και είναι πολύ νωρίς, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς γιατί για άλλη μια φορά προσπάθησαν να παίξουν ορθόδοξα και χωρίς κανένα είδος σκοπιμότητας στο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Να ευχηθώ στο φίλο μου, Λουκά Καραδήμο, καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τον Εθνικό για την άψογη φιλοξενία τους».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook