Σε καλό δρόμο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Η Χανιώτικη ομάδα νίκησε με 2-0 τον Πανθηραϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις Μουρνιές.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αν και ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ νίκησε με 2-0 τον Πανθηραϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις Μουρνιές.

Πρόκειται έτσι για τη 2η νίκη των “ερυθρολεύκων” στα φιλικά προετοιμασίας, μετά από εκείνη που είχε προηγηθεί στις Αρχάνες επί του Γιούχτα (1-0) πριν από μία εβδομάδα.

Το ΣΥΝΚΑ αν μη τι άλλο δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο με βάση την μέχρι τώρα εικόνα του, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η Χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 20′ με κεφαλιά του Πετράκου, μετά από σέντρα του Βαρδάκη, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55′, ο Παπατζίκος με σουτ, μετά από κόρνερ του Μποτωνάκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κολιτσιδάκης): Πονηρός (46 Βλαχάκης), Καρβουνιάρης (78 Περδικάκης), Παληγεώργος (70 Λαμπάκης), Παναγιωτόπουλος (82 Αργυρουδάκης), Κυτράκης, Μαζιώτης (83 Τσίτας), Βαρδάκης (78 Τριμίτζιος), Πετράκος (63 Σοφούλης), Ξαγοράρης (56 Νικόλτσης), Μποτωνάκης (66 Μάστορας), Παπατζίκος

Πανθηραϊκός (Σκέντζος): Διαμαντής, Τσίγκρος, Αγοραστός, Λουκάς, Γκίκας, Μανιάς, Παληγεώργος, Κονσταντίνοφ, Ντούμος, Κόντι, Γαϊδάρτσης / Μπορίλας, Ξηρός, Πολυκρέτης, Συνολάκης, Χατζηλαζαρίδης, Τζοβάρας, Αλεφραγκής, Τσάκα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook