Πρώτο φιλικό, χρήσιμα συμπεράσματα

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό της Παλαιόχωρας με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών (1-1).

Χωρις νικητή το πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι για την Παλαιόχωρα 1-1 με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών

Από τη μία η Παλαιόχωρα αντιμετώπισε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο της Α’ Κατηγορίας εν όψει της προετοιμασίας της για τη Γ’ Εθνική, ενώ και ο Ποσειδώνας είχε την ευκαιρία να “τεστάρει” τις δυνάμεις του για τη νέα χρονιά κόντρα σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Ο προπονητής της Παλαιόχωρας Αστέριος Θέμελης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 18 παίκτες μεταξύ αυτών και δύο υπο δοκιμήν από την Α’ Κατηγορία.

Ο ένας ήταν ο Μάρκος Γιαπιντζάκης του Πανακρωτηριακού που είχε μάλιστα και ένα ακυρωθέν τέρμα στο β’ μέρος και ο άλλος ο Γιάννης Κοκολάκης της Αθλητικής Ένωσης Κυδωνίας.

Λόγω ενοχλήσεων προφυλάχθηκαν ο εξτρέμ Αρμάντο Γκούφας και ο τερματοφύλακας Τρύφωνας Γιούδας. Για τον Ποσειδώνα ο Χρήστος Παπαδογιάννης χρησιμοποίησε επίσης 18 ποδοσφαιριστές.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο β΄μέρος με την Παλαιόχωρα να προηγείται περίπου στο 60′ της αναμέτρησης με τον Κτιστόπουλο (πάσα Σπιλιώτη) και τον Ποσειδώνα να ισοφαρίζει με τον Ζιντιρίδη λίγο αργότερα σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Μουστάκας, Αλμπ. Μυφτάρι, Ξεκουκουλωτάκης, Πολάκης, Καβακόπουλος, Κολομπάκης, Κομπογεννητάκης, Μαραγκουδάκης, Ζντράβκοβιτς, Λιανιδάκης, Παπαδάκης

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αντ. Μυφτάρι, Ζιντιρίδης, Βαρουξάκης, Μπένος, Μακράκης, Μαριανάκης, Ψύλλος

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης (60′ Πετράκης), Σπιλιωτάκης (65′ Αλεξάκης), Θεοδωράκης, Καραΐσκος, Ευθυμιάδης (60′ Κοκολάκης), Τρέκο (46′ Κτιστόπουλος), Μανουσάκης, Δημητριάδης (60′ Μαστραντωνάκης), Κόλα (46′ Χιταντσέλλι), Κυριλλίδης (65′ Παπαδοκωνσταντάκης), Παλιάτσος (60′ Γιαπιντζάκης)

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook