Μ. Σκύβαλος: “Θα βάλουμε πολύ δουλειά στο γήπεδο”

Πολύ δουλειά, μεταγραφές, αλλά και βλέψεις στα νεαρά παιδιά ήταν τα κύρια λόγια του Μανώλη Σκύβαλου στις δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στην “πρώτη” ανοιχτή της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Στην αρχή ο νέος τεχνικός των… πρασίνων μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές στην Αθήνα λέγοντας: “Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να συλλυπηνθούμε τους ανθρώπους που χάσανε τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αθήνας και να εκφράσουμε την θλίψη μας για αυτό το τραγικό συμβάν”.

Στην συνέχεια μίλησε για την νέα πρόκληση στην καριέρα του υπογραμμίζοντας: “Τώρα από εκεί και πέρα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την δυνατότητα να αναλάβω τις τύχες της ομάδας μας. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, εμείς με ευθύνη και μπορώ να πω πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα βάλουμε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους”.

Για τους στόχους και τις υποδομές του ΠΟΑ ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: “Οι στόχοι που έχουν τεθεί από την διοίκηση και βρίσκει σύμφωνους και εμάς είναι σίγουρα όσο το δυνατόν η γρηγορότερη σωτηρία της ομάδας μας να παρουσιάσει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να τραβήξουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μπορέσουμε κάποιους νεαρούς παίκτες από την ομάδα για να κάνουν το βήμα το παραπάνω.  Από εκεί και πέρα έχουμε αναλάβει εγώ και οι συνεργάτες μου και την επιβλέψει των δύο ομάδων που είναι κάτω από τον ΠΟΑ τον Κεραυνό και τον Ερμή θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε να εξελίξουμε τα παιδιά σαν άτομα όπου κάποια στιγμή με την βοήθεια της τύχης θα ανέβουν στην μεγάλη ομάδα που ονομάζεται ΠΟΑ”.

Για τα μεταγραφικά τόνισε: Το ρόστερ είναι ακόμα ανοιχτό για να γνωρίζεται όλοι, καθώς υπήρχε μια ανησυχία από όλους. Για να κλείσει το ρόστερ έχουμε ακόμα να κάνουμε δύο με τρεις προσθήκες, χωρίς να θέλω να πω σε ποιες θέσεις τους θέλουμε”. 

Ενώ κλείνοντας για τις νέες μεταγραφές σε ερώτηση των δημοσιογράφων δήλωσε: “Θα τα δείτε στο γήπεδο, ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook