Ν. Αγγελάκης: “Να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας”

Στους δημοσιογράφους μίλησε ο νέος πρόεδρος του ΠΟΑ Νίκος Αγγελάκης, στην “πρώτη” ανοιχτή προπόνηση των “πρασίνων” για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων, μίλησε για τη νέα εποχή του ΠΟΑ λέγοντας:  “Είμαστε μια καινούργια διοίκηση η οποία αποτελείται και από παλιά μέλη, αλλά στελεχώθηκε και από καινούργια μέλη τα οποία δεν ήταν στις διοικήσεις του ΠΟΑ. Είναι μια συσπείρωση γενικότερη για να μπορέσουμε να σταθούμε αντάξιοι στο βάρος της προηγούμενης διοίκησης του κ. Καλέμπουμπα. Εγώ είμαι αισιόδοξος βλέποντας τα μέλη της διοίκησης και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ίσως ακόμα και καλύτερα. Υπάρχει όρεξη υπάρχει χαρά υπάρχει ενθουσιασμός από τα μέλη της διοίκησης και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Για τους στόχους νέας διοίκησης ανέφερε: Πρωταρχικός στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας, έχει γίνει ένα αρκετά καλό πλάνο το οποίο έχει δουλέψει ο υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων κ.Λυπάκης και πιστεύω ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ανοιχτούμε στον κόσμο ήδη έχουμε ανοιχτοί θέλουμε τον κόσμο κοντά μας θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας, είναι η ψυχή η καρδιά της ομάδας είναι αυτοί που θα δώσουν την δύναμη την ώθηση για να πούμε ότι βλέπουμε το κάτι παραπάνω μελλοντικά. 

Ενώ για την φιλοσοφία της νέας διοίκησης στις ακαδημίες υπογράμμισε: “Η φιλοσοφία της νέας διοίκησης και αυτό φάνηκε από την πρόσληψη του κ. Σκύβαλου και του βοηθού του, πως θα στελεχωθούν και ο Κεραυνός και ο Ερμής με γυμναστή, όπως θα στελεχωθούν και οι ακαδημίες μας με καθηγητή φυσικής αγωγής. Θέλουμε να στελεχώσουμε όσο πιο άρτια γίνεται όλο το οικοδόμημα που λέγεται ΠΟΑ. Ο στόχος πάντα ήτανε και είναι να αναδείξουμε καινούργια ταλέντα νέα παιδιά και να τα προωθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Τέλος αναφέρθηκε και στην φιλοσοφία των μεταγραφών τονίζοντας: “Προσπαθήσαμε όπως πάντα μαζί με τον προπονητή μας να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Ξέρετε ότι τα οικονομικά περιθώρια δεν είναι ξέφραγα, υπάρχει ένας οικονομικός περιορισμός, όμως είπαμε πως ότι μπορούμε θα το κάνουμε και πιστεύω ότι έχουμε κινηθεί περισσότερο των δυνάμεων μας, όμως έχουμε την θέληση για να κάνουμε το καλύτερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook