Ξεκινάει με αισιοδοξία και όρεξη

Η Επισκοπή ετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

«Η Επισκοπή μας ετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και μετά τις 13 (μια προς μία) μεταγραφές, ξεκινά με πολύ μεγάλη διάθεση αλλά και αισιοδοξία την εφετινή σεζόν με την προετοιμασία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 18.00.

«Ακουμπώντας» σ’ ένα πολύ δυνατό ρόστερ όπου κρατήθηκε ο κορμός και όπου, προπονητικό τιμ και διοίκηση φρόντισαν να υπάρχει αρκετό ντόπιο έμψυχο δυναμικό εμπλουτισμένο από εγνωσμένης αξίας νέους ποδοσφαιριστές, ξεκινούν με στόχο να διδαχθούν από τα λάθη του παρελθόντος και να ακολουθήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους.

Μιλάμε για μία νέα πολύ μεγάλη προσπάθεια στο νέο οικοδόμημα που δημιουργεί ο σύλλογός μας.

Οι προπονητές, ο Γιώργος Λυρώνης με συνεργάτη τον Στέλιο Κοζανίδη, ο τεχνικός διευθυντής Μπάμπης Αποστολάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης και ο γυμναστής Στράτος Γιοκαριδάκης (ιδίως στον τελευταίο θα πέσει πολύ από το φορτίο της προετοιμασίας), έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και αποσκοπούν στο να υπάρξει μια καλή όσο και δημιουργική χρονιά.

Με 29 η αρχή

Το ρόστερ που θα ξεκινήσει την εφετινή προετοιμασία είναι το παρακάτω:

12 Ανανεώσεις: Γιάννης Νικηφόρος, Γιάννης Μανιαδάκης, Νίκος Χαλκιαδάκης, Τρύφωνας Λαζαρίδης, Βαγγέλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Σουμπασάκης, Σταθάκης Νάκας, Νίκος Λουμπάκης, Κώστας Γεωργούλης, Βασίλης Φοβάκης, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, Άγγελος Γκιόκας.
12 Μεταγραφές: Δημήτρης Κεσίδης, Αντώνης Κελαϊδής, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Σαββίδης, Χαράλαμπος Πήλιος, Δημήτρης Μανωλακάκης, Θοδωρής Τσικουδάκης, Δημήτρης Ρούσσης, Νίκος Κατσικοκέρης, Νίκος Μποτωνάκης, Έρι Ματαραγκάσι.
Στα υπ’ όψιν: Σήφης Σωπασής.

Προώθηση και των δικών μας παιδιών

Από την Επισκοπή 2010 θα ακολουθήσουν την προετοιμασία οι, Γιάννης Ποθουλάκης, Στέλιος Μανουσάκης, Στέλιος Τζωρτζινάκης και Νίκος Γυπαράκης σε μια προσπάθεια να δοθεί το κίνητρο στα νέα παιδιά.
Καθημερινά θα δοκιμάζονται και έξτρα παίκτες καθώς η ομάδα μας δεν σταματά εδώ τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Στα άμεσα σχέδια είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.

Με ΟΦΗ Κ20 το πρώτο φιλικό

Τέλος, οριστικοποιήθηκαν οι δύο περιπτώσεις φιλικών που εκκρεμούσαν… Το πρώτο φιλικό ματς που θα δώσουν οι «γυπαετοί» θα είναι αυτό απέναντι στην Κ20 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 4 Αυγούστου.

Αναλυτικά όλα τα φιλικά παιγνίδια

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 4 Αυγούστου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 18.00: Επισκοπή – ΟΦΗ Κ20

Σάββατο 11 Αυγούστου
ΔΑΚ Γάλλου, 18.00: Επισκοπή – Εργοτέλης

Κυριακή 19 Αυγούστου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – ΟΦΙ

Σάββατο 25 Αυγούστου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – Πανθηραϊκός

Τετάρτη 29 Αυγούστου
Ν. Αλικαρνασσός, 17.00: Ηρόδοτος – Επισκοπή

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου (ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ)
Μελιδόνι, 17.00: Ερμής Ζ. – Επισκοπή

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00 Επισκοπή – Παλαιόχωρα

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου
Μουρνιές, 17.00 ΣΥΝΚΑ – Επισκοπή»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook