Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον Ιωνικό!

Η άφιξη του φέρνει και νέο προπονητή στην ομάδα της Νίκαιας, με τον εκλεκτό να είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο γνωστός δικηγόρος και νυν μεγαλομέτοχος της Λάρισας επισκέφτηκε το γήπεδο του Ιωνικού στη Νίκαια, οριστικοποιώντας τη συμφωνία και πρωταρχικός του στόχος είναι το συμμάζεμα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα ο Ιωνικός αναμένεται να πάρει και δανεικούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα της Νίκαιας στο νέο ξεκίνημα υπό την ηγεσία του Αλέξη Κούγια.

Εδώ να σημειωθεί και ένα παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα. Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την ομάδα με την οποία είχε ξεκινήσει την παραγοντική του θητεία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους δύο άνδρες όπως είναι γνωστό να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Πρόεδρος ο 16χρονος γιος του Κούγια!

Όσο για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας του Ιωνικού; Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να τοποθετήσει στον προεδρικό θώκο τον 16χρονο γιο του, Χρήστο, ο οποίος πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου του Κολεγίου Αθηνών.

Προπονητής ο Γκόγκιτς

​Η άφιξη του Αλέξη Κούγια στη Νίκαια φέρνει και νέο προπονητή στην ομάδα της Νίκαιας, με τον εκλεκτό να είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες ως προπονητής όπως στους Απόλλωνα Λεμεσού, Ερυθρό Αστέρα, Παναιτωλικό, Σεντζέν Ρούμπι, Εργοτέλη και Ηρακλή.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook