Γιακουμάκης: “Οι Ακαδημίες του ΠΟΑ σημαντικότερες στην Κρήτη”

Ο Πέτρος Γιακουμάκης, ένας παίκτης που φόρεσε την φανέλα του ΠΟΑ και είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει γι’ αυτό, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις Ακαδημίες του συλλόγου, τονίζοντας τη σημασία της δουλειάς που γίνεται εκεί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Θυμίζουμε ότι οι Ακαδημίες του ΠΟΑ είναι από τις μεγαλύτερες στην Κρήτη και τα αποτελέσματα της δουλειάς βγαίνουν στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

“Ποδοσφαιριστές όπως ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι η καλύτερη διαφήμιση για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των επικεφαλής των Ακαδημιών του ΠΟΑ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Πέτρος Γιακουμάκης, μίλησε για τις Ακαδημίες του ΠΟΑ, υπογραμμίζοντας τα παρακάτω:

“Οι Ακαδημίες του ΠΟΑ είναι από τις σημαντικότερες στην Κρήτη και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα και το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο έχουν βγει από αυτές.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως στις Ακαδημίες του ΠΟΑ οι προπονητές δεν είναι απλώς προπονητές. Είναι παιδαγωγοί και πρωτίστως δίνουν στα παιδιά να καταλάβουν, να μεγαλώσουν σωστά και να βγουν στον έξω κόσμο με σεβασμό στο συνάνθρωπο. Μαθαίνουν τον υγιή ανταγωνισμό και να πρεσβεύουν το καλό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αν ο γονιός προτιμήσει την Ακαδημία του ΠΟΑ θεωρώ πως θα είναι ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Θα είναι σίγουρος για τη σωστή εκμάθηση του παιδιού, την πρέπουσα συμπεριφορά, αλλά και τη σημασία του σχολείου. Πάνω απ’όλα τα παιδιά δεν πρέπει να βάζουν σε δεύτερη μοίρα το σχολεία και τα μαθήματα. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι προπονητές, ώστε να μην εγκαταλείπουν τις ενδοσχολικές τους υποχρεώσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook