Ο Νίκος Μπουνάκης στο athleticradio.gr

O νέος πρόεδρος του Γιούχτα αποκάλυψε τις προθέσεις του στο athleticradio.gr για την ομάδα των Αρχανών βάζοντας υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν.

Νέα εποχή ανέτειλε στον Γιούχτα με το Νίκο Μπουνάκη να αναλαμβάνει την προεδρία των “πρασίνων” και να επιθυμεί να δημιουργήσει μια δυνατή επαρχιακή ομάδα, η οποία μάλιστα θα έχει ομάδα και στο Γ’ τοπικό, η οποία θα απαρτίζεται από παιδιά των ακαδημιών.

Ο νέος πρόεδρος του Γιούχτα μίλησε στο athleticradio.gr για την εμπλοκή του στα διοικητικά του Γιούχτα, αναφέροντας: “Τα τελευταία έξι χρόνια η εταιρία μου είναι χορηγός στον Γιούχτα, εγώ είμαι Αρχανιώτης και παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας αρκετό καιρό.  Μου ζητήθηκε να βοηθήσω πιο ενεργά την ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο, καθώς βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά, καθώς από παιδί παρακολουθώ αυτή την ομάδα και μου έχει χαρίσει όμορφα Σαββατοκύριακα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ομάδα από την επαρχία στην Γ’ Εθνική και αυτό το έχει πετύχει ο Γιούχτας μέσα από μεγάλη προσπάθεια.”.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των ρασίνων, αποκάλυψε την πρόθεση του για να δημιουργήσει ομάδα στο Γ’ τοπικό λέγοντας: “Στόχος μας είναι να βγάλουμε και ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες, καθώς υπάρχουν αρκετά ταλέντα στην περιοχή μας και σε συνδυασμό με τις σωστές υποδομές θα το καταφέρουμε. Μάλιστα έχουμε βάλει και στόχο να δημιουργήσουμε ομάδα που θα απαρτίζεται από τα “πιτσιρίκια”.

Τέλος ο Νίκος Μπουνάκης, μίλησε για το στόχο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τονίζοντας: “Πρώτος μας στόχος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, βέβαια εάν έρθει η άνοδος θα την κυνηγήσουμε, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές στόχος μας θα είναι η καλή πορεία και η παραμονή στην κατηγορία”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook