Περιμένει πλέον την απόφαση της ΕΠΟ

Ο Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr βρίσκονται στην Ν. Αλικαρνασσό και σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου από την Γ εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Ηρόδοτος έχασε μία ακόμα ευκαιρία για να πανηγυρίσει από σήμερα την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ καθώς γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον Αήττητο αυτή την φορά με 0-1 και πλέον περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για να μάθει αν θα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα των Σπάτων με το διπλό αυτό “σφράγισε” την άνοδο ενώ η νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας κόντρα στον Εθνικό (0-1) του δίνει την δεύτερη προνομιούχο θέση προς το παρόν. Αν τελικά πάρει στα χαρτιά  το ματς ο Ηρόδοτος για τα επεισόδια στην Αμαλιάδα και αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Αστέρα τότε θα ανέβει ο Ηρόδοτος. Η απόφαση αναμένεται την Τρίτη.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Κωστόπουλος με πλασέ στο 75′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθούς τους Κουβαλάκη (Δράμας), Τσακίρη (Δράμας).

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης):
Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70′ Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι (81′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης, Ετόφ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος):

Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογέρης, Κατσικογιάννης (56′ Ηρακλής) , Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (77′ Νικλιτσιώτης)

Η εξέλιξη του ματς:

Κεφαλιά του Μελισσόουλου άουτ στο 20′.

Άστοχο σουτ του Μωραϊτη στο 27′.

Φοβερή φάση με τον Αργκιλέσι να σουτάρει από καλή θέση αλλά διώχνει πάνω στην γραμμή ο Μουστάκης στο 41′.

Κεφαλιά του Μωραϊτη μπλόκαρε ο Μιχελής στο 45′.

Ημίχρονο, 0-0.

Ο Μωραϊτης σουτάρει αλλά ο Κωστόπουλος θα απομακρύνει μετά από ασταθή απόκρουση του Μιχελή στο 50′.

Γκολ! 0-1 σκοράρει ο Κωστόπουλος με πλασέ στο 75′.

Τελικό, 0-1. 

Ο Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr βρέθηκαν  στην Ν. Αλικαρνασσό και σας μετέφεραν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς.

Δείτε το live του αγώνα:

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook