Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Η ιστορική στιγμή ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ για τον Ηρόδοτο έφτασε και όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα (17.00 / LIVE Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) στην Ν. Αλικαρνασσό όπου υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων.

Με αισιοδοξία και δύναμη ο Ηρόδοτος θα υποδεχθεί τον Αήττητο στο γήπεδο του στο καθοριστικό ματς που “ρίχνει” την αυλαία του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θέλουν να ολοκληρώσουν την φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο με μια ακόμα μεγάλη νίκη και σε συνδυασμό με μια μία πολύ καλή εμφάνιση να δικαιωθούν και να κερδίσουν επάξια το εισιτήριο για την Football League.

Ο προπονητής, Μανώλης Παπαματθαιάκης θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του με μοναδική απουσία τον Γιαλούση.

H ανακοίνωση του Ηροδότου:

“Ξημέρωσε μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του Ηροδότου. Από αυτές που μας εξιτάρουν, από αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς.

Σήμερα λοιπόν στις 17:00 στήνουμε το δικό μας πάρτι στο γήπεδο του Ηροδότου. Με την φωνή μας να σπρώξουμε τα παλικάρια της Αλικαρνασσού σε ακόμα μια νίκη. Στο γήπεδο από νωρίς, διαλύουμε τις όποιες σκέψεις του Αήττητου για θετικό αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί τους παίκτες, προπονητές αλλά και όλο το team της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει, μία τίμια προσπάθεια που έκαναν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να τους ευχηθούμε να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να πετύχουν τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία!

Μέχρι και την τελευταία στιγμή της 6ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα διεκδικεί το εισιτήριο για την άνοδο, αυτό που περίμενε ολόκληρη η κοινωνία της Αλικαρνασσού 36 χρόνια!!

Όλοι στο γήπεδο για το τελευταίο φετινό χειροκρότημα και την μεγάλη ιστορική επιστροφή του Ηροδότου”!!

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου από την Γ εθνική στην Φούτμπολ Λγκ:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής (17:00): Γιουματζίδης (Πέλλας), Δέλλιος (Πέλλας), Ταγκαλίδης (Πέλλας).

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΝΠΣ Βόλος (17:00): Πάνος (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Θανασιάς (Ηπείρου).

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Εθνικός – Αστέρας Αμαλιάδας (17:00): Φωτιάδης (Καστοριάς), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Αϊναλής (Μακεδονίας).

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων (17:00): Κοτσάνης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας), Τσακίρης (Δράμας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook