listen live
ακούτε τώρα: 13:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 13:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 14:00 – 21:00

Athletic Live - (Μανώλης Θέμελης)

e-radio logo

Το νέο σωματείο φίλων Ηροδότου στο στούντιο του Αthletic Radio 104.2

Λάκης Καργιωτάκης και Δημήτρης Θωμάς μίλησαν για το νεοσύστατο σωματείο φίλων Ηροδότου «Αντώνης Καργιωτάκης» σε μία χρονική στιγμή όπου η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές ανόδου.

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται μία… ανάσα από την ιστορική άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Λάκης Καργιωτάκης και Δημήτρης Θωμάς, ιδρυτικά μέλη του νεοσύστατου σωματείου «Αντώνης Καργιωτάκης” βρέθηκαν στο στούντιο του Αthletic Radio 104.2, και φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη και μίλησαν για την νέα τους προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπαν Λάκης Καργιωτάκης και Δημήτρης Θωμάς στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την δημιουργία του σωματείου φίλου Ηροδότου ” Αντώνη Καργιωτάκη” 

Λάκης Καργιωτάκης 

«Moυ έριξαν μία ιδέα αξιόλογο σωματείο φίλων Ηροδότου και πάμε καλά. Πριν δύο βδομάδες ξεκινήσαμε.

Υπάρχουν πολλοί φίλοι του Ηροδότου που αγαπάνε ομάδα. Ο κόσμος του Ηροδότου έχει δύναμη. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Υπάρχει ποικιλία στα μέλη από διάφορες ηλικίες.

Τα χαρτιά τώρα είναι στον δικηγόρο θα στεγαστούμε κάπου που θα είναι η έδρα μας και θα έχουμε ένα συμβολικό ποσό. Θα βγει ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Χρειάζεται τρέξιμο αλλά όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε οικονομική βοήθεια από κάποιους χορηγούς στα πρώτα μας βήματα.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια και η συμπαράσταση μεγάλη. Ξεκινάμε κάτι όμορφο για το καλό της ομάδας. Θέλουμε και τους Παλαίμαχους δίπλα μας και θα υπάρχει και δική τους κερκίδα”.

Για την πορεία του Ηροδότου 

Λάκης Καργιωτάκης 

«Είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα, θέλουμε η ομάδα να ανέβει και θα την βοηθούμε σε όποια κατηγορία και αν παίζει. Ο Ηρόδοτος τα δύο τελευταία χρόνια είναι εκπληκτικός και είναι στο τοπ του.

Γι΄αυτό θέλει την στήριξή μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης του.

Έχει ευθύνη και ο κόσμος για την πορεία. Η ομάδα μας έχει ψυχή και πάθος.

Η ψυχολογία έχει ανέβει. Φέτος κάνει την υπέρβαση και  μετά από τόσα χρόνια είναι μία… ανάσα από μία ιστορική άνοδο Η δύναμη του κόσμου είναι η φωνή του. Εμείς θα στηρίξουμε όλα τα κομμάτια του Ηροδότου και όλα τα αθλήματα

Το γήπεδο είναι εκκλησία τα τελευταία χρόνια. Yπάρχει υγεία.

Με τον Ηρόδοτο μεγάλωσα και έχω περάσει πάρα πολλά από όλα τα πόστα. Βοηθάω όσο μπορώ. Είναι πιο δύσκολο όταν είσαι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έχουμε ένα ωραίο γήπεδο και Ακαδημίες. Έναν εξαιρετικό προπονητή, καλούς παίκτες και εξαιρετική Διοίκηση”.

Δημήτρης Θωμάς

«Ακούγαμε από τους δικούς μας  τι έκανε ο Ηρόδοτος παλιότερα και τώρα είαμστε τυχεροί και τα ζούμε και μεις. Μπράβο στην Διοίκηση και τον Στέλιο Σωκιανό και το Συμβούλιο που αλλάξαν την πορεία της ομάδας. Η Διοίκηση έχει.. «αγκαλιάσει” την προσπάθειά μας και είναι δίπλα μας.

Από την.. αφάνεια ήρθαμε στην επιφάνεια και γυρίσαμε σελίδα. Η ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα, όπου και αν παίζει σε όποιο σπορ”.

Για τις σχέσεις με τις άλλες ομάδες της πόλης 

Δημήτρης Θωμάς

«Έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες του Ηρακλείου. Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τους οργανωμένους του ΟΦΗ. Θα πάρουμε και δύο διαρκείας του ΟΦΗ.

Μας ενώνει το Ηράκλειο. Χαιρόμαστε που ανέβηκε ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει.

Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο  ανεβαίνει και πάλι. Το Ηράκλειο αλλάζει επίπεδο”.

Γισ το όραμά τους για τον Ηρόδοτο 

Λάκης Καργιωτάκης 

«Θέλουμε κάτι το διαφορετικό. Νέους, γέρους που θα ευχαριστιούνται ποδόσφαιρο και θα περνάνε ένα ευχάριστο δίωρο.

Ετοιμάζουμε κάτι καλό. Μία ωραία ατμόσφαιρα με άνδρες και γυναίκες”.

Δημήτρης Θωμάς

«Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο γιατί μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει ανταποκριθεί. Θέλουμε όλος ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Στόχος μας είναι ούτε καρεκλάκι άδειο, χωρίς ευτράπελα. Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο.

Η νοοτροπία των φιλάθλων μας είναι δύσκολη αλλά βλέπουν οτι η προσπάθειά μας πιάνει τόπο και θέλουμε να υπάρχει φρενίτιδα στον κόσμο, όπως και δίψα για τον Ηρόδοτο.

Υπάρχουν νέοι φίλαθλοι και δεν δημιουργούν ούτε ένα πρόβλημα αι εμψυχώνουν την ομάδα.

Ο Ηρόδοτος δεν έμεινε μόνος σε κανένα ματς εντός και εκτός και το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου. Θα κάνουμε και μαθητική κερκίδα. Υπάρχει οργάνωση και θα κάνουμε πρόβες και προετοιμασία πριν από κάθε ματς. Αλλάζουμε σελίδα και… οπάδικά”.