Για… προδοσία έκανε λόγο ο Μαγκαφίνης

Μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τον ΟΦΙ δεν αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες συγκεκριμένα, ωστόσο… φωτογράφισε τους Προβατίδη, Καζαντζίδη και Κερμενίδη.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δεν ήταν φυσικά ικανοποιημένος από τη… βαριά ήττα – αποκλεισμό που γνώρισε η Παλαιόχωρα από τον ΟΦΙ με 5-0 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών .

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο athlitiko.gr και μίλησε για… προδοσία. Δεν αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες συγκεκριμένα, ωστόσο… φωτογράφισε τους Προβατίδη, Καζαντζίδη και Κερμενίδη, οι οποίοι δεν επέστρεψαν από την άδεια του Πάσχα και αποτελούν παρελθόν για τον ΑΟΠ.

Συνεχάρη, πάντως, τον αντίπαλο για τη νίκη του.

Αναλυτικά είπε:

«Θεωρώ ότι δεν παρουσιάσαμε ούτε στο ελάχιστο την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά και τελειώνουμε τη σεζόν μ’ ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αυτό δε λέει κάτι για μένα. Είναι… βαρύ το σκορ, ωστόσο το χειρότερο πράγμα είναι η προδοσία.

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο ήταν παρόντες. Κάποιοι άλλοι που δεν έδωσαν το “παρών” ήταν εκείνοι που… άδειασαν την ομάδα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι σωστοί μαζί μας και όλοι έπρεπε να βρίσκονται εδώ. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ. Έτσι όπως ήρθαμε δε γινόταν να κερδίσουμε. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στη ροή του ματς έπαιξε ρόλο το πέναλτι και η αποβολή, που ήταν υπερβολική».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook