Κλήρωση την Τετάρτη και έναρξη στις 29/4

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr η εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων και Υπευθύνου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Σταύρου Ψαρόπουλου, είναι να γίνει την Τετάρτη η κλήρωση και στις 29/4 να αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου με ενδεχομένως κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές.

Σήμερα αναμένεται να “ξεκαθαρίσει” το τοπίο αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr η εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων και Υπευθύνου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Σταύρου Ψαρόπουλου, στην συνεδρίαση της Επιτροπής είναι να γίνει αύριο, Τετάρτη η κλήρωση και στις 29/4 να αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου με κάποια ή κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές.

Αν γίνει αυτό, και δεν έχουμε εφέσεις ή κάτι διαφορετικό, που θα “μπλοκάρει” εκ νέου την διαδικασία, τότε αύριο το μεσημέρι (12.00-13.00 ή 14.00), θα διεξαχθεί η κλήρωση και θεωρείται αδύνατο να ξεκινήσουν τα μπαράζ το προσεχές Σ/Κ αλλά και  την Τετάρτη 25/4. 

Συνεπώς “κλειδώνει” η έναρξη των μπαράζ για τις 29 Απριλίου, ενώ ενδεχομένως, αν δεχτούν και τα σωματεία, να έχουμε εμβόλιμη ή εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα για να βγει πιο γρήγορα το πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα αναμένεται η σχετική ανακοίνωση για να ενημερωθούν οι ομάδες που “καίγονται”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook