Χαρές και πανηγύρια σε Παλαιόχωρα και Ζωνιανά

Οι δύο ομάδες της Γ εθνικής επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά σε Χανιά και Ρέθυμνο και πήραν τα Κύπελλα των ΕΠΣ τους, κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίες.

Δύο ακόμα ομάδες από τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής στέφθηκαν Κυπελλούχοι στους Νομούς τους, μετά τον ΟΦΙ που είχε πάρει το Κύπελλο Λασιθίου.

Παλαιόχωρα και Ερμής Ζωνιανών κατέκτησαν τις κούπες στου Τελικούς της ΕΠΣ Χανίων και Ρεθύμνου αντίστοιχα και η τετράδα των Κυπελλούχων Κρήτης θα “κλείσει” την προσεχή Κυριακή (17.00) με τον Τελικό της ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι, ΠΑΝΟΜ – ΠΟΑ.

Παλαιόχωρα – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 2-1 

Στα Χανιά, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό στο γήπεδο Περιβολίων η Παλαιόχωρα κατάφερε να “σηκώσει” την παρθενική της… κούπα στον θεσμό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο να κερδίσει 2-1 το ΣΥΝΚΑ που μπει σε θέση… οδηγού νωρίς στην επανάληψη.

Το ΣΥΝΚΑ προηγήθηκε στο 47′ με τον Βεστάκη όμως η Πσλαιόχωρα στο 50′ ισοφάρισε με τον Σαμαρά και πήρε το Κύπελλο με γκολ του Μανουσάκη στο 74′.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Σινιοράκης-Κομισοπούλου
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης (90+2 Κοντογιάννης), Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης (90′ Αντ. Μανουσάκης), Μαζιώτης, Δ. Μανουσάκης (79′ Λάσπατζης), Κερμενίδης, Προβατίδης (72′ Βργκοτς), Δρακάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (87′ Σοφούλης), Δημήτρης, Ταταράκης (83′ Βουρβαχάκης), Μάνικος (73′ Βαρδάκης), Καρβουνιάρης, Γανωτής, Κυτράκης, Μποτωνάκης, Βεστάκης, Τσικουδάκης (57′ Περδικάκης)

Ερμής Ζωνιανών – Επισκοπή 1-0 

Στο Ρέθυμνο, για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ερμής Ζωνιανών είναι Κυπελλούχος κερδίζοντας με 1-0 στον Τελικό την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου.

Το “χρυσό” γκολ, που έσπασε το σερί της Επισκοπής μετά από δύο κατακτήσεις, πέτυχε ο Ραπτάκης στο 26′.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Βλαστός): Νικηφόρος, Λαζαρίδης (68′ Νάκας), Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Σκούφος (78′ Φοβάκης), Γκιόκας, Φράγκος (68′ Σπανουδάκης), Ματαραγκάσι

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαννόπουλος, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Πρωτογεράκης, Σκουτέλης (93’ Γεμιστός), Σταθόγλου, Γιακουμάκης, Ακαζού (68′ Λεματιέρ), Πλουσής (89′ Νηστικάκης), Ηλιόπουλος (86′ Κοτζαδάκης)

Διαιτητής ήταν ο Βοσκάκης με βοηθούς τους Κοκμοτό και Καλυβιανάκη.

Πηγή: athlitiko.gr, rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook