Μποτωνάκης: “Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στον πρώτο γύρο”

Ο έμπειρος παίκτης της ΑΕ Μυλοποτάμου, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την μεγάλη νίκη επί του Αιγάλεω (4-2) και το Κυριακάτικο ματς με την Κηφισιά, για το τι άλλαξε στην ομάδα στον δεύτερο γύρο αλλά και τους Κώστα Κιάσσο και Γιώργο Κόλτζο. 

Την νίκη της χρονιάς πέτυχε η ΑΕ Μυλοποτάμου στο ματς της περασμένης Κυριακής με το Αιγάλεω (4-2) στα Λιβάδια και παρέμεινε… ζωντανή στην “μάχη” της παραμονής. 

Ο έμπειρος παίκτης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Νίκος Μποτωνάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την μεγάλη νίκη επί του Αιγάλεω (4-2) και το Κυριακάτικο ματς με την Κηφισιά, για το τι άλλαξε στην ομάδα στον δεύτερο γύρο αλλά και τους Κώστα Κιάσσο και Γιώργο Κόλτζο. 

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Μποτωνάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Αιγάλεω (4-2)  

«Πήραμε μία τεράστια νίκη. Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πήραμε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η νίκη αυτή μας βοήθησε να αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα και θα παλέψουμε τις τελευταίες αγωνιστικές για να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν ήρθε τυχαία το τρίποντο αλλά είχαμε αγωνιστικότητα και πάθος από το πρώτο λεπτό. Ανεβήκαμε ψυχολογικά. Έχουμε πολύ καλή έδρα”.

Για το ματς της Κυριακής στην Κηφισιά

“Είναι το ματς της χρονιάς για μας. Ένας αγώνας έξι βαθμών και επιβίωσης. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από τα Λιβάδια. Υπάρχει βαθμολογική πίεση και στις δύο ομάδες. Θα πάμε όμως χωρίς άγχος  και θα τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε στο πλάνο μας και θα βγούμε νικητές”

Για το τι άλλαξε στην ομάδα στον δεύτερο γύρο

“Στην αρχή μάλλον δεν ήμασταν.. οικογένεια, όπως είμαστε τώρα. Μετά ήρθε ο κ. Κόλτζος και ανεβήκαμε. Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στον πρώτο γύρο. Έχουμε έμπειρους παίκτες αλλά αργήσαμε να δέσουμε ως ομάδα. Ο κόουτς μας ανεβάζει  σε κάθε ματς”.

Για την ΑΕ Μυλοποτάμου

“Μας παρέχει  τα πάντα. Δεν ήξερα τι γίνεται στην ομάδα αλλά ερχόμενος διαπίστωσα πόσο καλή δουλειά γίνεται. Βρήκα αυτό που ήθελα. “Βγάζω το καπέλο” στους ανθρώπους της ομάδας μου. Μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά το μέλλον τους ανήκει. Είναι ένα μάθημα η φετινή χρονιά για όλους”.

Για το που θα κριθεί η παραμονή

“Θεωρώ οτι με 25-26 θα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σωθείς. Μένουν τρεις αγωνιστικές. Κάθε ματς είναι “φωτιά”. Κάθε βαθμός μετράει διπλός. Θεωρώ οτι η Παλαιόχωρα έχει σωθεί. Από κει και κάτω θα γίνει χαμός. Ο Ερμής έχασε από την αρχή έδαφος και ακόμα και με 3 νίκες δεν σώνεται”.

Για τον τίτλο

“Ο Ηρόδοτος είναι η καλύτερη ομάδα. Είναι το φαβορί και θεωρώ οτι ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο. Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται. Δίκαια είναι πρώτος. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και δυνατό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Μπορεί μέσω των μπαράζ να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ”.

Για τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Είναι ένα μικρό πρωτάθλημα αλλά ο Ομιλός μας είναι ο πιο δύσκολος. Δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των ομάδων και όλα αλλάζουν κάθε Κυριακή. Έχει πολλές ισοπαλίες και αμφίρροπες αναμετρήσεις”.

Για τον ίδιο

“Η απόδοσή μου δεν είναι κακή αλλά δεν είναι και τέλεια. Είμαι ευχαριστημένος όταν πηγαίνω καλά και η ομάδα παίρνει βαθμούς. Θα ήθελα να είχαμε παραπάνω βαθμούς και ας μην πήγαινα καλά εγώ”.

Για τον Κώστα Κιάσσο

“Είναι σαν.. πατέρας μας. Μας προσέχει όλους.  Τον έχω ψηλά και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Mας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι σαν… ποδοσφαιρικός μας μπαμπάς. Μας συμβουλεύει όλους σε κάθε ματς”.

Για τον κόσμο της ΑΕΜ

“Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη. Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι δίπλα μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Έχουμε δυνατή έδρα και οφείλεται σε αυτούς. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία για να τους ευχαριστήσουμε. Και του χρόνου τα πράγματα θα είναι καλύτερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook