Κολιτσιδάκης: “Στην Ελλάδα μετράει η σκοπιμότητα”

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ,, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την φετινή πορεία της ομάδας του, σχολίασε το ντέρμπι Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης ενώ μίλησε και για τους Πλατανιά, ΟΦΗ  αλλά και για γεγονότα της Τούμπας.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν στα Χανιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διαγράφει μία αήττητη πορεία στην Α ΕΠΣΧανίων ενώ προκρίθηκε και στον Τελικό του Κυπέλλου Χανίων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή πορεία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σχολίασε το ντέρμπι Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης ενώ μίλησε και για τους Πλατανιά, ΟΦΗ  αλλά και για γεγονότα της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Κολιτσιδάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την φετινή πορεία της ομάδας του 

«H ομάδα μου φέτος δεν έχει ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είμαστε πρώτοι στην Α’ ΕΣΠΧανίων ενώ πήραμε και μία ιστορική πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου. Πάμε πολύ καλά και συνεχίζουμε. Η ομάδα έχει δυναμική και προοπτική για τα επόμενα χρόνια. Έμειναν πολλά παιδιά από πέρυσι και στόχος από την πρώτη στιγμή που υποβιβάστηκε ήταν να ανέβει αμέσως στην Γ εθνική. Μάλιστα το τηλεφώνημα που μου έγινε να αναλάβω το έλαβα την επόμενη μόλις μέρα που έπεσε κατηγορία. Αυτό δείχνει οτι η ομάδα ήξερε και ξέρει τι θέλει”.

Για την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου

“Περάσαμε στον Τελικό για πρώτη φορά. Θα παίξουμε με την Παλαιόχωρα που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα ματς γιορτή για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Θα γίνει ένα καλό ματς και πάμε να το πάρουμε. Ο Τελικός θα γίνει στις 14/3 και προετοιμαζόμαστε ήδη ενώ θα δω την Παλαιόχωρα στο ματς με τον ΠΟΑ”.

Για το ματς Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικός – Εργοτέλης

“Είναι δύο ομάδες που έχουν μία αντίθετη πορεία. Η πορεία του Εργοτέλη ξενίζει ενώ η Χανιώτικη ομάδα με νέα παιδιά κάνει μία πολύ καλή πορεία. Και οι δύο ομάδες φτιάχτηκαν την τελευταία στιγμή. Θεωρώ οτι ο Εργοτέλης θα σωθεί γιατί προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει όμως να παίρνει και αποτελέσματα. Στην Ελλάδα μετράει η σκοπιμότητα και ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες. Αν είσαι αποτελεσματικός τότε σου λύνονται τα πόδια και συνδυάζεις και ουσία και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό το έχουν πετύχει τα Χανιά που έχουν μία βαθμολογική άνεση και σε κάθε ματς είναι και πιο απελευθερωμένα. Ο ΑΟ.Χ/ Κισσαμικός είναι σε καλό φεγγάρι ενώ το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε αυτά τα ματς μετράει και η προσωπικότητα των παικτών”.

Για  τον  ΟΦΗ

“Ο ΟΦΗ κάνει το αναμενόμενο. Το ποδόσφαιρο της Κρήτης είναι ταυτισμένο με τον ΟΦΗ. Η ομάδα έχει δυναμική και κόσμο. Έχει έναν αξιόλογο προπονητή που έχει στο βιογραφικό του ανόδους. Το καλοκαίρι έγιναν κάποιες επιλογές παικτών που δεν ήταν και οι καλύτερες ενώ τον Γενάρη οι κινήσεις ήταν πιο ουσιαστικές. Π.χ ο Βουό είναι πιο αποτελεσματικός από τον Κουσκουνά. Ο ΟΦΗ τώρα έχει βρει τα πατήματα του και ξέρει που βαδίζει. ΟΦΗ και Αρης θα ανέβουν ενώ ο ΟΦΗ παίζει και καλό ποδόσφαιρο”.

Για τον Πλατανιά

“Είναι άσχημο για ατ Χανιά να υποβιβαστεί μετά από χρόνια. Κάτι δεν έγινε σωστά και συνήθως όταν μία ομάδα δεν πάει καλά δεν τις φταίνε οι άλλοι αλλά το μέσα της.  Το είπε και ο Παράσχος σε κάτι δηλώσεις που άκουσα χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συνήθως εμείς οι προπονητές για να καλύψουμε τα λάθη μας τα… ρίχνουμε στους άλλους, τους απ’ έξω. Το να έχεις 17 ήττες σε 23 ματς δείχνει οτι κάτι πάει στραβά”.

Για τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Το παρακολουθώ  από κοντά. Ήμουν και στην Ν. Αλικρνασσό στο Ηρόδοτος – Αιγάλεω 2-0. Ο Ηρόδοτος πήρε μία μεγάλη νίκη. Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και θα παλέψει στα μπαράζ για την άνοδο. Είναι ένα μικρό αλλά δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες να αναδειχθούν”.

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 

“Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου αυτό δεν μου κάνει εντύπωση αφού πλέον έχει γίνει συνήθεια. Και αυτό είναι το επικίνδυνο. Θα πρέπει κάποια στιγμή και να ληφθούν και να εφαρμοστούν τα μέτρα. Αλλιώς θα γίνεται και ξανά γίνεται. Ένας ανεγκέφαλος καταδικάζει μία ομάδα και τον κόπο τόσων ανθρώπων και τόσο μηνών. Περιμένω σκληρές αποφάσεις και νόμους που θα φέρουν αποτελέσματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook