Καζαντζίδης: “Στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι”

Ο παίκτης της Παλαιόχωρας αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη απέναντι στην Κηφισιά (0-2).

Δηλώσεις στο athlitiko παραχώρησε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Παλαιόχωρας, Γιάννης Καζαντζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη απέναντι στην Κηφισιά, στη φετινή πορεία της ομάδας, καθώς και στους προσωπικούς του στόχους.

Οι δηλώσεις του στο athlitiko έχουν ως εξής:

Για τη σπουδαία νίκη μέσα στην Κηφισιά 

“Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πήγαμε στην Αθήνα μόνο για τη νίκη.  Αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλη πνοή βαθμολογική για τη δύσκολη συνέχεια”.

Για το δικό του τέρμα που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, αλλά και για τις συνολικά καλές φετινές του εμφανίσεις

Ξεκίνησε από μια ωραία αντεπίθεση που είχε η ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος που άνοιξα τον δρόμο για αυτή την σπουδαία νίκη. Όσον αφορά για τη χρόνια που πραγματοποιώ είναι προϊόν προπόνησης και η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλο το προπονητικό team, οι άνθρωποι της διοίκησης, οι συμπαίκτες μου που είναι αξιόλογοι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Επίσης, λειτουργούμε σε πολύ καλά επίπεδα για τη κατηγορία που είμαστε και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι για την πορεία που θα κάνει η ομάδα μας”!

Για τη μάχη της παραμονής

Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια για εμάς θα είναι ξεχωριστά και τα χαρακτηρίζω ως τελικούς μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Πιστεύω παρα πολύ στη δουλειά την οποία γίνεται και είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία”.

Για το εάν έχει ως στόχο την επιστροφή στη Β’ Εθνική (σσ. αγωνίστηκε τελευταία φορά τη σεζόν 2013-14 με την Καβάλα) χρησιμοποιώντας ως “σκαλοπάτι” την Παλαιόχωρα

 “Δεν ήρθα με σκοπό εδώ μόνο για το προσωπικό μου όφελος αλλά να διακριθώ μέσα από την ομάδα. Γιατί όχι λοιπόν να παίξω με την Παλαιόχωρα στη Β´ εθνική”;

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook