Έκανε την… δουλειά του και… αποχώρησε

Έκλεισε στην Νίκη Βόλου ο Γιάννης Ντινιωτάκης, αφού πρώτα σκόραρε δύο φορές στο ματς της ΑΕ Μυλοποτάμου με τον Άγιο Ιερόθεο (2-2 ).

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τους προπονητές, τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕ Μυλοποτάμου, ο Γιάννης Ντινιωτάκης.

Πέτυχε τα δύο γκολ στο ισόπαλο 2-2 με τον Άγιο Ιερόθεο, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να αποφευχθεί η ήττα και εν συνεχεία μίλησε στην κάμερα του Rethymnosports.gr για το παιχνίδι, για τους 6 μήνες στην ΑΕΜ, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

Και μετά ανακοινώθηκε από την Νίκη Βόλου:

 

Αναλυτικά: 

«Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντινιωτάκη.

Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης, έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στην Superleague. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Κέρκυρας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό , ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλος Άγρας , ΑΟ Επισκοπής, Θεσπρωτός, Λέφσκι Κάρλοβο , ΑΟ Μυλοποτάμου.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.»

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook