Στον.. “αέρα” η μεταγραφή του Μάντζιου στο Αιγάλεω

Ο έμπειρος φορ είναι αμφίβολο εάν θα αγωνιστεί φέτος λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του liganews.gr ο έμπειρος φορ είναι αμφίβολο εάν θα αγωνιστεί φέτος με το Αιγάλεω λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ.

Αλλαγή πλάνων κ δεδομένων πλέον στην ομάδα των Δυτικών προαστίων, καθώς το διαφαινόμενο “παραθυράκι” για συμμετοχή του παίκτη στη Γ’ Εθνική μοιάζει για την ώρα κλειστό.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι άνθρωποι του Αιγάλεω έχουν καταθέσει το συμβόλαιο του παίκτη στην ΕΠΟ, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν στοιχεία τα οποία καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή του Μάντζιου όχι μόνο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά και στη Γ’ Εθνική.

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του σε ματς της Γ’ Εθνικής με τους «κυανόλευκους» θα εξαρτηθεί από την οριστικοποίηση της απόφασης του ΕΣΚΑΝ (Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ) προκειμένου το «Σίτι» να μην το συμπεριλάβει αντικανονικά και φυσικά χρειαστεί να χάσει βαθμούς στα χαρτιά.

Ο παίκτης που έχει λάβει ήδη την προκαταβολή χρημάτων θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις με το Αιγάλεω μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση. Πάντως, από την πλευρά της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα ανάψει το “πράσινο” φως.

Πηγή liganews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook