Βολονάκης: “Ψάχνουμε να ενισχυθεί η ομάδα μεταγραφικά”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ερμή από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του στο ματς με τον ΠΟΑ.

Ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του και τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του στο Ατσαλένιο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Βολονάκης.

Ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το «λευκό» 0-0 στο Ατσαλένιο, που κρατάει δυνατά την ομάδα στο παιχνίδι της παραμονής.

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι όπου έλειψε η ποιότητα, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, τα νεύρα, τα πολλά φάουλ, αλλά και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι θετικό για εμάς που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Αυτό δείχνει κάτι στην προσπάθεια που κάνουμε, αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την κατηγορία να μην δέχεσαι γκολ και να μην χάνεις.

Η συνέχεια για εμάς παραμένει δύσκολη, θα κοιτάξουμε μέσα από όλα τα παιχνίδια να αποσπάσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, τα πολλά τρεξίματα, τον δυναμισμό που επέδειξαν και ανταπεξήλθαν στο έπακρον.

Ψάχνουμε να ενισχυθεί η ομάδα μεταγραφικά. Έχουμε μία διακοπή δύο εβδομάδων και πιστεύω να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο σε πολλούς άλλους τομείς και να παρουσιάσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Μανόλη Σουτζή και στην ομάδα του».

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook