Πατινιώτης: “Είμαστε μία δεμένη οικογένεια”

Ο παίκτης της ομάδας του ΠΟΑ, Θανάσης Πατινιώτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Ατσαλένιου και το μυστικό της επιτυχίας της ενώ σχολιάζει και το ματς των πρώην ομάδων του, ΟΦΗ – Παναχαϊκή. 

Ο ΠΟΑ έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος Ομιλος) και έχει ήδη σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και τον Ηρόδοτο που αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή σε ένα σούπερ ντέρμπι.

Ο παίκτης της ομάδας του Ατσαλένιου, Θανάσης Πατινιώτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, την μέχρι τώρα πορεία του ΠΟΑ και το μυστικό της επιτυχίας του ενώ σχολιάζει και το ματς των πρώην ομάδων του, ΟΦΗ – Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Πατινιώτης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο την προσεχή Κυριακή

«Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ηρόδοτος είναι πολύ δυνατός και ειδικά στην έδρα του γίνεται ακόμα  καλύτερος. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας το 100%. To ματς αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου που είχαμε δώσει και κερδίσει πριν μερικούς μήνες. Θα κριθεί στο πάθος, την δύναμη και την θέληση των δύο ομάδων. Τέτοια ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έχουμε “διαβάσει” τον αντίπαλο μας και θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες του”.

Για το διπλό στον Ταύρο επί του Φωστήρα (1-2) και την πορεία της ομάδας 

“Σίγουρα μας ανέβασε και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε τον στόχο της γρήγορης παραμονής που έχουμε θέσει εξ αρχής. Η αλήθεια είναι οτι και μεις δεν περιμέναμε να έχουμε μία τόσο καλή πορεία και να είμαστε τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Ελπίζω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια και να μην μπούμε σε περιπέτειες”.

Για το μυστικό της επιτυχίας

“Η ομάδα δουλεύει σωστά  σε όλα τα επίπεδα. Παίρνουμε αποτελέσματα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ΠΟΑ έχει καλούς χαρακτήρες και υγιή αποδυτήρια. Κοιτάμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια και είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτή. Ο ΠΟΑ βγάζει συνεχώς παίκτες και σίγουρα αυτό είναι οδηγός για όλους μας. Και ο δικός μου στόχος περνάει μέσα από την πορεία της ομάδας”.

Για τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Είναι ένα δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Υπάρχουν δυνατές Κρητικές αλλά και Αθηναϊκές ομάδες. Οι συνθήκες σε κάποια γήπεδα είναι αντίξοες ενώ υπάρχουν και πλαστικά γήπεδα.Ελπίζω να σωθούν όλες οι Κρητικές ομάδες”.

Για την πρώην ομάδα του τον ΟΦΗ

“Στον ΟΦΗ πέρασα όμορφα και θυμάμαι μόνο ευχάριστα πράγματα. Πήραμε την άνοδο και κάναμε μία πολύ καλή πορεία. Τον παρακολουθώ και θεωρώ οτι μαζί με τον Αρη είναι τα φαβορί για  την άνοδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δεν έχω πάει ακόμα στο “Γεντί Κουλέ” αλλά παρακολούθησα το ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Ο ΟΦΗ ήταν κλάσεις ανώτερος και πήρε ένα δίκαιο τρίποντο”.

Για το ματς ΟΦΗ – Παναχαϊκή, έχοντας αγωνιστεί και στις δύο ομάδες

“Θα είναι ένα  ενδιαφέρον ματς. Δεν θα είναι εύκολο για τον ΟΦΗ. Θα γίνει μία αμφίρροπη αναμέτρηση αλλά ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας, Αν μπορέσω θα πάω, θα το ήθελα”.

Για τον κόσμο του ΠΟΑ

“Είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Θέλουμε να έχουμε πολύ κόσμο και αν πηγαίνουμε καλά θα έρχεται και περισσότερος. Αν έρθουν θα δουν ωραία πράγματα από μας. Θέλουμε να έρχεται και να είναι ευχαριστημένος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook