Μαγκαφίνης: “Δεν πήγαμε καλά και χάσαμε δίκαια”

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας υποστήριξε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε κακή μέρα στο ματς με τον ΟΦΙ (0-2).

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κάνδανο (0-2) ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας υποστήριξε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε κακή μέρα χωρίς πάθος, κάτι το οποίο είχε ο αντίπαλος και πήρε έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής

«Κακή εμφάνιση και δίκαιη η ήττα μας, χωρίς φρεσκάδα στο παιχνίδι μας. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, θεωρώ ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο τιμόνι της ομάδας, ήταν η πιο μέτρια εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές που περιμέναμε πολλά ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, εχόυνε δουλέψει και δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας.

Καταρχήν ο αντίπαλος έπαιξε με πολύ πάθος, ήρθε ψυχωμένα με ανασταλτικό χαρακτήρα βέβαια. Το ματς ήταν κλειστό στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχαν ευκαιρίες, μόνο ένα σουτ του Δ. Μανουσάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πάλι έτσι. Φαινόταν ότι θα πάει στο γκολ, ο Πονηρός μας κράτησε σε μία τριπλή απόκρουση που έκανε και είχαμε μία καλή ευκαιρία μετά ξανά με τον Μανουσάκη, δεν έγινε αυτό και δεχτήκαμε ένα γκολ και μας πήρε από κάτω. Από μία στατική φάση και κακή αμυντική λειτουργία, όπου έμεινε ένας παίκτης μόνος του κάτι που απαγορεύεται για ομάδα Γ’ Εθνικής έγινε και το 2-0.

Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχασε δίκαια, δεν μασάω τα λόγια μου αυτό είδα, αυτό εισέπραξα. Είναι δύκολο το ποδόσφαιρο, εγώ έχω την εμπειρία να ανταπεξέλθω σε τέτοιες συνθήκες, δεν πήγαμε καλά και χάσαμε δίκαια.

Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι ταλαντούχοι, είναι ωραίο να έχουμε μία ομάδα με καλή ανάπτυξη, κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως δεν φάνηκαν μονάχα 3-4 και βγάλανε και αυτοί κούραση.

Ο Μαζιώτης που προσπάθησε να πάρει μπαλιές μπροστά δεν είχε στηρίγματα, ο Δ. Μανουσάκης κουράστηκε, ο Δρακάκης ήταν σε ένα man to man σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη, ο αντίπαλος είχε καλό ανασταλτικό χαρακτήρα, κράταγε την μπάλα όταν έπρεπε με κάποιους παίκτες στο κέντρο, ενώ έπαιξε με πάθος και καρδιά .

Ήταν πιο πορωμένος για το παιχνίδι, εμείς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήμασταν, ενώ είχαμε καλή ψυχολογία, ξεκουράστηκαν κάποια παιδιά και στο κύπελλο.

Η εικόνα της ομάδας ήταν αλλαγμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια».

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook