Επιτέλους “κληρώνει”!

Σήμερα (12.00) θα μάθουμε το πρόγραμμα στο… πολύπαθο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί φέτος με οκτώ ομίλους και στον 8ο μετέχουν οι έξι Κρητικές ομάδες,

Την 1η του Οκτώβρη αναμένεται να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με νέο.. λουκ και οκτώ ομίλους αλλά και υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές ακόμα και μερικές ώρες πριν από την κλήρωση, που θα διεξαχθεί στις 12.00, από την οποία θα προκύψουν τα αγωνιστικά προγράμματα.

Ενόψει της σημερινή διαδικασίας (18/9), λοιπόν, τους ανθρώπους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ εξακολουθούν να… βασανίζουν ζητήματα όπως αυτό της συμμετοχής του Ηρακλή, αλλά και του αιτήματος που έχει καταθέσει η ΑΕ Καρίτσας να αγωνιστεί, ως επιλαχούσα της ΕΠΣ Πιερίας στον 2ο όμιλο στη θέση του Ποσειδώνα Νέων Πόρων, που δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν θα την αξιοποιήσει.

Γι’ αυτούς τους λόγους, μάλιστα, η Επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει δύο ώρες πριν από την κλήρωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Αναλυτικά ο 8ος όμιλος που μετέχουν οι Κρητικές: 

ΕΠΣ Αθηνών (5) : Άγιος Ιερόθεος, Φωστήρας, ΑΕ Κηφισιά, Ηλυσιακός, Αιγάλεω
ΕΠΣ Χανίων (1) : ΑΟ Παλαιόχωρας
ΕΠΣ Ρεθύμνου (2) : Ερμής Ζωνιανών, ΑΕ Μυλοποτάμου
ΕΠΣ Ηρακλείου (2) : Ατσαλένιος, Ηρόδοτος
ΕΠΣ Λασιθίου (1) : ΟΦ Ιεράπετρας

Στην Γ’ Εθνική και τη νέα χρονιά θα μείνουν οι πρώτες επτά ομάδες, ενώ από την 8η θέση και μετά οι ομάδες θα υποβιβάζονται.

Έτσι στον 8ο όμιλο που μετέχουν οι Κρητικές ομάδες αλλά και πέντε Αθηναϊκές θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook