Η ευκαιρία και η… αγγαρεία

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον μεγάλο τελικό του Super Cup, ανάμεσα στον Ηρόδοτο και το Ζαρό, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Σίγουρα ακόμα και οι δύο ομάδες δεν είναι στο εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων τους, καθώς οι συνεχόμενες προπονήσεις έχουν βαρύνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή και να αναλύσουμε τον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου.

Θα ξεκινήσουμε με τον Ζαρό, που βλέπει αυτό τον τελικό σαν μια ευκαιρία να κατακτήσει μια… κούπα μετά από μερικά χρόνια αποχής από τους τίτλους, έχοντας στο μυαλό τους την εμφάνιση στον περυσινό τελικό κόντρα στην ίδια ομάδα, όπου γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.

Από την άλλη ο Ηρόδοτος, μετά την περυσινή ονειρεμένη χρονιά που κέρδισε τους πάντες και κατέκτησε τα πάντα, βλέπει την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν “αγγαρεία”, καθώς άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ετοιμότητα της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ( που φέτος θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς πέφτουν 7 ομάδες), και σίγουρα δεν θα θέλουν να έχουν κάποια σημαντική απώλεια από την επικείμενη αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά είναι αναγκασμένος να μπει μέσα στο γήπεδο και να αγωνιστεί σαν Ηρόδοτος, ούτως ώστε να κατακτήσει και αυτό το κύπελλο.

Πλέον τα ψέματα τελείωσαν και οι δύο ομάδες θα παλέψουν στο Μαρτινέγκο την Τετάρτη (6/9) για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα δούμε αν οι σκέψεις μας βγουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook