Ο Τασιουλής “χτύπησε” τον Ηρόδοτο

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έκανε αρκετές δοκιμές, ο Ηρόδοτος ηττήθηκε με 0-1 από τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό με τέρμα του Τασιουλή.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν περισσότερο αναγνωριστικά με το δυνατό παιχνίδι να υπερισχύει. Μετά το πρώτο τέταρτο η εικόνα άλλαξε και οι δυνατές μονομαχίες έδωσαν τη θέση τους στον πιο γρήγορο ρυθμό. Ο Ηρόδοτος απείλησε πρώτη φορά στο 19’ και μάλιστα σκοράροντας, όμως το γκολ του Κανδυλάκη μετά από την εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ, αλα Μαραντόνα.

Ανέβασε στροφές ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός

Ο Ηρόδοτος συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση για τα επόμενα δέκα λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Λαζαρίδη. Αφού ξεπέρασε την πίεση των γηπεδούχων, ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός κατάφερε να απειλήσει δύο φορές την εστία του Κασμερίδη. Αρχικά με σουτ του Γκίνη στο 27’ που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» κι έπειτα με τον Βρεττό στο 31’ που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Ηρόδοτο να ρίχνει αισθητά την απόδοση του μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Τασιουλής στον αγωνιστικό χώρο και 0-1

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε την επανάληψη με μία αλλαγή, ενώ οι φιλοξενούμενοι με έξι. Μία από αυτές ήταν και ο Τασιουλής, ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό σκόραρε για τους Χανιώτες. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του Κασμερίδη πραγματοποιώντας το 0-1.

Αλλαγές και κατακόρυφη πτώση ρυθμού

Αν και η αναμέτρηση δεν έδειχνε κάτι ουσιαστικό όσον αφορά το θέαμα, τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα χειρότερα από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αλλαγές από τις δύο ομάδες. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τον Ηρόδοτο να μη βρίσκει συνοχή στον αγωνιστικό χώρο και τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό να κρατάει το υπέρ του σκορ. Μοναδική καλή στιγμή μία προβολή του Γιαλούση στο 64′ που πέρασε λίγο άουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται να έπαιξε μεγάλο ρόλο στο μυαλό των δύο προπονητών, οι οποίοι φάνηκε πως περισσότερο ήθελα να διακρίνουν τις αδυναμίες της ομάδας τους.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης; Κανδυλάκης, Κασσαπάκης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης, Μωραΐτης, Παπαδάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μελισσόπουλος, Ντάνι, Παναγιωτάκης, Ετόφ, Καργιωτάκης, Μπιλτσάρι, Φουκαράκης, Έντισον

ΑΟΧανιά/Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Φουασής, Σελινιωτάκης, Γκίνια, Βρεττός, Αποστολίδης, Ποτουρίδης, Ξυδάς

Αγωνίστηκαν επίσης: Παπαδόπουλος, Σερβιλάκης, Ζιούλης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Τασιουλής

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook