“Πεντάστερη” η ΑΕ Μυλοποτάμου

Επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Αστέρα Ρεθύμνου σε φιλικό ματς.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ επικράτησε με το ευρύ 5-0 του πολύ ανταγωνιστικού τουλάχιστον για 60 λεπτά, Αστέρα Ρεθύμνου.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη με τους περυσινούς πρωταθλητές να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να δημιουργούν κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τους κυανοκίτρινους να κλείνουν τους διαδρόμους και να ψάχνουν την δική τους ευκαιρία να γίνουν απειλητικοίκυρίως με γρήγορη αντεπίθεση.

Σε μια από τις λίγες φάσεις στο πρώτο 40λεπτο (38’) ο Μπαστάκης από πλεονεκτική θέση με κεραυνό τράνταξε το κάθετο δοκάρι ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μερτίρι κέρδισε ένα αυστηρό πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 0-1 στο 39’.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ σκόραρε πολύ νωρίς στο 44’ με τον Σηφάκη να πλασάρει εύστοχα. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε και ο Μυρθιανός στο 60’ είχε δοκάρι.

Στο 69’ ο Πλουσής σημείωσε το 0-3 για να έρθουν λίγο πριν το τέλος άλλα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους με Μηνά και Ντινιωτάκη στο 78’ και στο 79’ αντίστοιχα να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-5.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης):

Παπαδάκης, Κασσέλας, Σαρρής, Μαραθιανός, Ψυχουντάκης, Κόλα, Μπαστάκης, Καριαβασάμ, Άννι, Καψαλάκης, Χριστουλάκης ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Σανταμούρης, Μαραγκουδάκης, Καλλιτσουνάκης, Βουτσάς, Κουδουνάκης, Ασπρομάτης, Βελονάκης.</p>

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Κωτσοβός):

Κελαϊδης, Σηφάκης, Μποτωνάκης, Σιόρε, Μεταξάκης, Κουγιουμουτζής, Σκουλούδης, Βιτώρος, Μερτίρι, Δροσάκης, Μακρυδάκης ενώ έπαιξαν ακόμη οι: Βογιατζιδάκης, Μηνάσ, Μυρθιανός, Παπαγιαννάκης, Λένγκα, Κριτσωτάκης, Δελήμπασης, Πλουσής, Μπακάλης, Ντινιωτάκης.

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook