Πάτας, Σταμόπουλος ακολούθησαν τον Γκώνια

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο πρώην παικτών της Καλλιθέας που ακολούθησαν τον Τάκη Γκώνια στο δρομολόγιο Ελ Πάσο – Μαρτινένγκο. Επισημοποιήθηκε και η επιστροφή του Μπουρσέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό με την Εθνική Ελπίδων Νίκο Πάτα (γεννηθείς 19/1/1997)  και ο Τζειμς Σταμόπουλο (γεννηθείς 24/6/1991) ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ. Και οι δυο παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν είχαν φορέσει την φανέλα της Καλλιθέας.
Εν τω μεταξύ στο Ηράκλειο έφτασαν σήμερα Κυριάκος Μαζουλουξής, Παναγιώτης Λαδάς, Χρήστος Μπατζιος και Κώστας  Κυριακίδης οι οποίοι όπως είχε προγραμματιστεί πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Οι παραπάνω παίκτες μαζί με τους Χανιωτάκη, Βογιατζή, Μανουσάκη, Μπουρσέλη, Ιατρούδη, Λυδάκη και Δουλγεράκη θα αναχωρήσουν αύριο στις 10 το πρωί για το Καρπενήσι. Την αποστολή της ομάδας μας από το Ηράκλειο θα συνοδεύσουν ο Σταύρος Λαμπράκης ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Τουτζάρης όπως επίσης ο προπονητής Τάκης Γκώνιας ο οποίος έφτασε σήμερα στην πόλη μας καθώς και ο γυμναστής Αντώνης Ανδρουλάκης.
Να σημειώσουμε ότι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Γκώνια , Σπύρος Μαυραγάνης θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αθήνα.
Τέλος στο Καρπενήσι θα μεταβούν και οι υπόλοιποι παίκτες που μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν την συμφωνία τους με την ομάδα μας έτσι ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ το οποίο αναμένεται να αποτελείται από 23 παίκτες.

Ο Παναγιώτης Νάσης προπονητής τερματοφυλάκων
Ωστόσο συμπληρώθηκε το προπονητικό τιμ της ομάδος μας καθώς σήμερα έκλεισε και ο προπονητής τερματοφυλάκων. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Νάση ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2006 στον Εθνικό Κατερίνης, συνέχισε στον Αγροτικό Αστέρα ενώ βρέθηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους και στον Πιερικό όπου έκανε πολυετή καριέρα και ως παίκτης. Οι τελευταίοι του προπονητικοί σταθμοί ήταν η Κέρκυρα, η Βέροια και η Καλλονή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook