Λουτριώτης: “Κάποιοι με έκαναν να μην νοιώθω καλά”

Ιδιαίτερα αινιγματικός και αρκετά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Τίμος Λουτριώτης, μετά την αποχώρηση του από τους “κυανόλευκους”.

Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε στην εκπομπή “Derby” με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Φραγκάκη και μίλησε για την απόφαση του, τους στόχους του για το μέλλον αλλά και για το τι θα δούμε από τον Ηρόδοτο τη φετινή χρονιά.

Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Ηρόδοτο: “Ήταν μια απόφαση που την πήρα την Παρασκευή, τα δικά μου θέλω και ζητούμενα δεν ταίριαζαν με αυτά της ομάδα, εγώ δεν βρήκα αυτά που περίμενα και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο πρόεδρος και ο κ. Γεωργιαδης με πίεζαν να μείνω όμως εγώ δεν άλλαζα τη απόφαση μου.

Στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα, όμως όταν ένας παίκτης δεν νοιώθει καλά πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της ομάδας. Έκρινα ότι πρέπει να φύγω για να μην χαλάσω την ηρεμία της ομάδας. Σίγουρα δεν ήταν κάτι τυχαίο απλά κάποιοι στην ομάδα με έκαναν να μην νοιώθω καλά και πήρα την απόφαση αυτή.

Άλλαξαν πολλά πράγματα, από τη περασμένη χρονιά είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και οι αποφάσεις μου είναι για συναισθηματικούς λόγους”.

Τι κρατάει από τη χρονιά που πέρασε στον Ηρόδοτο:  “Έκανα πολλούς φίλους, πήραμε πολλούς τίτλους, κρατάω την αγάπη του κόσμου που ήθελε να παραμείνω στην ομάδα. Δεν είχα κανένα θέμα με κανένα άνθρωπο και ήμουν ένα από τα αγαπητά πρόσωπα του σωματείου”.

Τι παράπονο έχει από το σωματείο και τι περίμενε από τη περασμένη χρονιά: “Για να αποχωρήσω είχαν ένα παράπονο και αυτό ήταν ηθικό. Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Νομίζω ότι ήταν μια ιδανική σεζόν η περυσινή, ούτε εγώ όταν ήρθα δεν φανταζόμουν μια τέτοια επιτυχία. Πρόσφερα στην ομάδα, όμως η κατάσταση που επικρατούσε την τελευταία εβδομάδα με έκανε να αποχωρήσω από το σωματείο”.

Τι σκέφτεσαι για τη νέα χρονιά: “Τη Δευτέρα στην προπόνηση χτύπησα στο γόνατο και σκοπός μου είναι να φτιάξω το γόνατο και μετά να κοιτάξω για το μέλλον μου και για το τι θα κάνω τη νέα αγωνιστική χρονιά”.

Θα κοιτάξεις για ομάδα στην Κρήτη: “Εννοείται πως θα κοιτάξω να αγωνιστώ σε ομάδα της Κρήτης, γιατί εδώ έχω περάσει αρκετά καλά, μπορεί βέβαια να συνεχίσω σε άλλη περιοχή καθώς από την στενοχώρια μου και την πίεση μου θα κοιτάξω να φύγω και να επιστρέψω σε λίγο καιρό, γιατί έχω κάνει πολλούς φίλους”.

Για τη περασμένη χρονιά αλλά και για φέτος: “Το πρώτο μέλημα ήταν το πρωτάθλημα, και μετά από παιχνίδι σε παιχνίδι φέραμε αυτή την επιτυχία. Εύχομαι τα παιδιά να το καταφέρουν και φέτος να κάνουν μια καλή πορεία καθώς, ο πρόεδρος κάνει μεγάλο αγώνα όλοι μαζί και οι συνεργάτες του και μακάρι να υπήρχε αυτό σε όλες τις ομάδες. Με στεναχωρεί διπλά η αποχώρηση μου όμως  είναι ανωτέρας βίας  και για να σεβαστώ τον εαυτό μου θα φύγω”.

Θα ξανά συνεργαζόσουν με τον Ηρόδοτο: “Θα το ήθελα, το πρώτο μου μέλημα  όταν γυρίσω στο Ηράκλειο θα είναι ο Ηρόδοτος”. Όμως τώρα έπρεπε να αποχωρήσω και να κοιτάξω κάτι διαφορετικό”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο: “Ο κόσμος με αγάπησε πάρα πολύ, θέλω να πω να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Η ομάδα μας έχει πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται αρκετή υπομονή και θέληση. Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα γιατί στις χαρές είναι όλοι χαρούμενοι”.

 

Πως βλέπει τον Ηρόδοτο για τη νέα χρονιά: “Θα ήθελα φέτος να δω τον Ηρόδοτο να επιβάλει το παιχνίδι του, να επιβάλει την κυριαρχία του και έτσι θα έρθουν οι νίκες και η ομάδα θα σωθεί γιατί θα είναι πολύ δύσκολο . Ο Ηρόδοτος  πιστεύω θα τερματίσει από την 6η έως την 8η θέση, θα κάνει μια καλή πορεία δεν πιστεύω με αυτό το υλικό να κινδυνέψει, όμως στο τέλος θα δώσει χρόνο σε παιδιά και θα πέσει σε αυτές τις θέσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook