Για τoν νέο ΟΦΙεράπετρας μίλησε ο Γιάννης Μάγγος

Μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι θα γίνουν τρεις ακόμα δυνατές μεταγραφές.

Ο νεαρός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «parapolitikakritis.gr» μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι θα γίνουν τρεις ακόμα δυνατές μεταγραφές.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για τη συμφωνία του με τον ΟΦΙ:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα δύο προτάσεις από ομάδες Β Εθνικής, αλλά παρόλα αυτά το project και η φιλοσοφία του προέδρου κ.Χηνόπουλου με έπεισε να έρθω στην Ιεράπετρα».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του:

«Ο στόχος της ομάδας και ο δικός μου είναι η παραμονή στην κατηγορία και αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος. Συνυπολογίζοντας, βέβαια, ότι έχουμε αργήσει ένα μήνα να κάνουμε το σχεδιασμό της ομάδος, ενώ αντιθέτως οι άλλες ομάδες έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς από εμάς και έχουν δώσει ακόμα και τα πρώτα φιλικά. Παράλληλος στόχος είναι να προωθήσουμε να παίξουν μικροί ηλικιακά ντόπιοι ποδοσφαιριστές».

Για το ρόστερ και τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Το 80% του περσινού ρόστερ έχει παραμείνει στην ομάδα. Οι παίχτες που έχουν έρθει είναι ο Πυθαρούλης που έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη, Ο.Φ.Η., Αγ.Νικόλαο, ο Κορέτας, ο Ουζούνογλου και ο Τσαλάκου. Ακόμα, μέχρι το Σάββατο θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν αίσθηση ακόμα και σε ομάδες Football League. Όλες οι μεταγραφές που έχουν γίνει είναι προσωπικές επιλογές».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ΟΦΙ τη νέα σεζόν:

«Ο κόσμος να περιμένει να δει ένα κράμα δύναμης και όμορφου ποδοσφαίρου».

Τέλος, το μήνυμα του για τον κόσμο του συλλόγου:

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Υπόσχεση και υποχρέωσή μας είναι να ματώνουμε για τη φανέλα κάθε Κυριακη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook