Χατζηδημητρίου: “Ο Ερμής είναι ένα υγιές σωματείο”

Αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ερμής Ζωνιανών στη μεταγραφική περίοδο μπορεί να μην κινήθηκε ενεργά ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατάφερε να κλείσει τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί στο έμψυχο δυναμικό κάνοντας στοχευμένες κινήσεις αποκτώντας ποδοσφαιριστές με κύρος και υψηλό βεληνεκές στην κατηγορία.

Ένας από αυτούς ήταν ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου ο οποίος την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαράς.

Ο πρώην παικτης των Σερρών και της Καλλονής αναφέρθηκε, μέσω δηλώσεων του στο ermiszonianon.gr στους λόγους που επέλεξε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του λέγοντας:

Ήρθα στον Ερμή διότι οι άνθρωποι από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν με σωστό τρόπο και μου έδειξαν ότι ήθελαν να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα υγιές σωματείο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”

Σε ερώτηση εάν αποτελεί πρόκληση για εκείνον η μεταγραφή του στον Ερμη με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί σε ένα νέο όμιλο, ο Μακεδόνας άσος είπε:

“Θεωρώ πως ναι, διότι ο Ομιλος που συνήθως συμμετέχουν ομάδες από την Κρήτη είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και υψηλότερου επιπέδου σε σχέση με εκείνον που αγωνίστηκα πέρυσι”.

Στη συνέχεια ο μέσος αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους λέγοντας:

“Σκοπός μου αποτελεί να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της γρήγορα και από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα’.

Ερωτηθείς ποιες είναι οι πληροφορίες που σύλλεξε προτού απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση, ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου είπε:

“Εχω πολύ καλή εικόνα. Η ομάδα περιβάλλεται από ανθρώπους που προσπαθούν να πετύχουν και πάντα θέτουν υψηλά τον πήχη. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά, όπως και οι συμπαίκτες μου αλλά και το τεχνικό επιτελείο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook