Γιαλούσης: “Γύρισα επιτέλους σπίτι μου”

Ο Λευτέρης Γιαλούσης μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο μετά από 11 χρόνια. τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τα όσα βίωσε όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε από το Ηράκλειο. 

Ο Ηρόδοτος επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες και μαζί του επέστρεψε και ένας φίλος από τα… παλιά.

Ο έμπειρος αμυντικός Λευτέρης Γιαλούσης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο μετά από 11 χρόνια. τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τα όσα βίωσε όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε o Λευτέρης Γιαλούσης την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του στον Ηροδοτο

«Γύρισα επιτέλους σπίτι μου. Θέλω να κάνω μία νέα αρχή στην καριέρα μου. Ήρθα στην ομάδα που με ανέδειξε και αγαπάω και στο αγαπημένο μου Ηράκλειο. Είμαι αισιόδοξος οτι όλα θα πάνε καλά. Και εγώ ήθελα να έρθω αλλά και η ομάδα με ήθελε πολύ. Ο  γιός μου είναι μικρός και κάθε χρόνο άλλαζε σχολείο. Τώρα θα είναι πιο καλά τα πράγματα. Ήθελα να έρθω στην βάση μου, στο σπίτι μου. Οι άνθρωποι του Ηροδότου με είχαν προσεγγίσει εδώ και καιρό. Συμβαδίζουν οι απόψεις μας και ήταν όλα θετικά”.

Για τα όσα βίωσε τα 11 χρόνια που έλειπε από τον Ηρόδοτο

“Έχω περάσει πολλά. Πολλές καλές και κακές στιγμές. Δεν θα άλλαζα τίποτα στις επιλογές μου. Αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες από υψηλό επίπεδο.  Τώρα βλέπω με άλλο… μάτι το ποδόσφαιρο. Το κοιτάζω βέβαια ακόμα επαγγελματικά, όχι ως χόμπι. Δεν ήρθα  για να επαναπαυτώ στον Ηροδοτο αλλά για να πετύχω. 11 χρόνια είναι πολλά. Έχω ακόμα όνειρα που θέλω να υλοποιήσω με τον Ηρόδοτο που αγαπώ”.

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Γ εθνική

“Δεν είναι μόνο στην Γ εθνική αλλά σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Ελληνικό αθλητισμό αλλά και την χώρα γενικότερα. Κάθε χρόνο τα ίδια. Η καθυστέρηση αυτή είναι ψυχοφθόρα για όλους. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα”.

Για την πρώην ομάδα του τον Κισσαμικό

“Είχαμε πολύ καλή ομάδα αλλά ήταν μία δύσκολη χρονιά. Δεν πήραμε βαθμούς εκτός έδρας και αυτό παραλίγο να μας κοστίσει. Γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια στην ομάδα και εύχομαι την επόμενη χρονιά να πάει καλύτερα. Θα έχει στο τιμόνι και τον Γιώργο Πετράκη έναν ανερχόμενο προπονητή. Δεν ξέρω αν θα συγχωνευτεί με τον ΑΟΧ, το μόνο που ξέρω είναι οτι μεταφέρθηκε η έδρα της ομάδας στα Χανιά”.

Για τον Ηρόδοτο

“Ο Ηρόδοτος είχε και έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Έφυγαν οι Κεφαλούκος και Κοιλιάρας αλλά ο κορμός έχει μείνει σχεδόν ο ίδιος. Θα έχουμε μία δυνατή ομάδα. Ο προπονητής είναι καλός και έμπειρος. Θέλουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία αλλά να δούμε πρώτα σε ποιον όμιλο θα είμαστε και με ποιους αντιπάλους. Γιατί να μην ζήσουμε και μία άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ κάποια στιγμή; Δεν μας λείπει τίποτα”.

Για τους φιλάθλους του Ηροδότου

“Είμαι δεμένος μαζί τους. Η ομάδα έχει μπει σε μία νέα εποχή αφού πλήρωσε αυτά που έγιναν και γνωρίζουν όλοι. Το ξέρει ο κόσμος οτι θα δώσω και την “ψυχή” μου για την ομάδα. Το 100% των δυνάμεών μου. Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Ο Ηρόδοτος είναι μία ομάδα με πίεση”.

Για τον Εργοτέλη

“Το δεύτερο πέρασμά μου από τον Εργοτέλη το έχω διαγράψει από την μνήμη μου. Είναι μία ομάδα που έχω αγαπήσει αλλά αυτά που βιώσαμε τότε με τον υποβιβασμό της ομάδας δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και ελπίζω να βρει τον δρόμο της. Θα είναι κρίμα και άδικο να μην παίξει φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ”.

Για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

“Θα πρέπει να γίνεται μία καλύτερη οικονομική διαχείριση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Μπορεί όμως μία τόσο μεγάλη πόλη να έχει και μία και δύο ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ οτι το επίπεδο είναι υψηλό και σε ανοδική τροχιά”.

Τι ήταν αυτό που του έλειψε όλα τα χρόνια που έλειπε από το Ηράκλειο

“Η οικογενειά μου. Οι παιδικοί μου φίλοι. Η γειτονία μου. Μου έλειψε και το να παίζω μπάλα στον τόπο μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook