Βασιλειάδης στο athleticradio.gr: “Πάρθηκαν αποφάσεις που δε με έβρισκαν σύμφωνο”

Στο γεγονός πως έγιναν παρεμβάσεις στον Ηρόδοτο για τις οποίες ήταν αντίθετος στάθηκε ο Λευτέρης Βασιλειάδης μιλώντας στο athleticradio.gr σχετικά με την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων”.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε ξαφνικά από τον πάγκο του Ηροδότου μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Μιλώντας στο atheticradio.gr δε θέλησε να αναφέρει πολλά, “προς το παρών”, όπως τόνισε. Πάντως, ο πρώην τεχνικός του Ηροδότου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στους “κυανόλευκους”, ισχυρίστηκε όμως πως ρόλο στην αποχώρηση του έπαιξαν ορισμένες αποφάσεις που πάρθηκαν, οι οποίες το έβρισκαν αντίθετο και είχα σχέση με ποδοσφαιριστές που παρέμειναν και αποχώρησαν από το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athleticradio.gr ο Λευτέρης Βασιλειάδης:

“Πάρθηκαν ορισμένες αποφάσεις που δε με έβρισκαν σύμφωνο. Αφορούσαν και θέματα που έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ή άνηκαν στην ομάδα. Θέλω να μείνω με τις καλές αναμνήσεις από τον Ηρόδοτο, γιατί είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Τον έχω στην καρδιά μου. Στην ομάδα έχω μόνο φίλους και τους ευχαριστώ. Προς το παρών δε θέλω να πω κάτι περισσότερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook