Από Τετάρτη θα κινηθεί για τον αντι – Βασιλειάδη

Το διαζύγιο αιφνιδίασε και τους ανθρώπους του Ηροδότου που θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του έχοντας ήδη ως αρχική σκέψη 3-4 περιπτώσεις Κρητικών προπονητών.

Το διαζύγιο του Ηροδότου με τον Λευτέρη Βασιλειάδη ήταν απρόσμενο αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ και ο ίδιος ο τεχνικός μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 είχε φανερώσει τις σκέψεις του για την νέα σεζόν.

Τελικά μετά από ένα πεντάωρο (!) Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού αναζητάει τον αντικαταστάτη του.

Εξελίξεις αναμένονται από Τετάρτη ενώ ήδη υπάρχουν στο.. μυαλό των Διοικούντων την ομάδα 3-4 περιπτώσεις Κρητικών προπονητών για να πάρουν τα… ηνία. 

Επαφή φυσικά δεν έχει υπάρξει ακόμα με κάποιον από αυτούς, αφού το διαζύγιο με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας ήταν αιφνδιαστικό και βρίσκει την ομάδα από το… πουθενά να ψάχνει τεχνικό.

Στόχος είναι να βρεθεί ένας  άξιος αντικαταστάτης του όπου θα τρέξει και το πλάνο που υπάρχει και θα συνεχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού που υπάρχει σε εξέλιξη στην ομάδα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook