Σουτζής στο athleticradio.gr: “Ο ΠΟΑ είναι πρόκληση για εμένα”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον ΠΟΑ, αυτή τη φορά ως προπονητής, έκανε στο athleticradio.gr o Μανώλης Σουτζής.

Ο ικανός τεχνικός που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τους “πράσινους” και χαρακτήρισε ως πρόκληση τη νέα του “περιπέτεια” στο προσφυγικό σωματείο.

Ακόμη, τόνισε τις δυσκολίες της Γ΄Εθνικής τη νέα αγωνιστική σεζόν και υπογράμμισε πως επιθυμεί μία ανάλογη πορεία με εκείνες του ΠΟΑ τα τελευταία δύο χρόνια με τον Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο του.

Για το γεγονός πως επιστρέφει στον ΠΟΑ, ως προπονητής αυτή τη φορά: “Σίγουρα, έχω πολλές αναμνήσεις από τον ΠΟΑ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα που αναλαμβάνω μία ομάδα, στην οποία έχουν δουλέψει πολλοί  φιλόδοξοι προπονητές. Είναι πρόκληση για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για μία καλή πορεία”.

Για το πως τον προσέγγισαν από τον ΠΟΑ: “Είχαμε κάνει άλλη μία συζήτηση πριν λίγες ημέρες. Μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Είχαμε μιλήσει στην πρώτη μας συνάντηση για το σκεπτικό και των δύο πλευρών και σήμερα ουσιαστικά ολοκληρώσαμε τη συμφωνία εύκολα και γρήγορα”.

Για ποιους λόγους δέχτηκε την πρόταση: “Όταν είσαι ένας άνθρωπος φιλόδοξος και νέος σχετικά προπονητής και σου δίνεται μία τέτοια ευκαιρία να δουλέψεις στον ΠΟΑ είναι σημαντικό για εσένα. Είναι ένα σωματείο υγιές με μεγάλη ιστορία που πληρεί της προϋποθέσεις για έναν προπονητή”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής: “Φέτος πέφτουν έξι ομάδες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μόνο του το γεγονός πως ξέρεις ότι πέφτουν τόσες ομάδες σίγουρα τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά για τις περισσότερες ομάδες, αλλά ένα παραπάνω για εμάς. Υπάρχει μία υποδομή στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παιδιά ως επί των πλείστων από την Κρήτη, που να μπορούν να βοηθήσουν”. 

Για τον προσωπικό και συλλογικό στόχο της νέας σεζόν: “Θέλουμε να χτίσουμε μία καλή ομάδα και να κάνουμε μία καλή πορεία, όπως τα τελευταία δύο χρόνια με τον φίλο μου τον Βασίλη Κρασανάκη. Θέλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και σίγουρα αν το κάνουμε θα καταφέρουμε κάτι καλό”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook